-
Mobilarena
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
a510
aktív tag
válasz
Zsotti824 #39186 üzenetére
Supreme7 #38913
Logout blogjában is ír róla. -
Acef
addikt
válasz
Zsotti824 #36936 üzenetére
FmodPP rom:
-Nincs előrelépés.
-Van némi kockázat (1-2%), visszaléptek ...Ezt kellene:
-Adatvesztés lehetséges, csinálj mentést!
-repartos P-s GB, majd az LPD 4.1.2 Odinnal, root, EFS, P-s cocore, wipe cache, advanced/wipe dalvik cache, restart.
-Ismét recovery, csinálj egy backup-ot, majd az Fmod flashelése (mint a cocore-t), utána ismét wipe cache, és advanced/wipe dalvik cache, restart, teszt, visszajelzés.
-küldök egy 90%-os verziót (ezt már csak flashelni kell), és így tovább, amíg kialakul a végleges Fmod PP rom. -
beccyboy
aktív tag
-
beccyboy
aktív tag
válasz
Zsotti824 #30827 üzenetére
Azt hiszem nem működik az unroot, de erre keress inkább rá itt. A gyári állapotot pedig odinnal tudod visszaállítani pár perc alatt. Flashelhető gyári recoveryvel én még nem találkoztam. Persze lehet, hogy csak azért, mert nem is kerestem
De ha ez zavar, akkor az update.zip egy ideiglenes cwm recovery-t takar, ami újraindítás után nyomtalanul felszívódik.
heurisztika1: Bocs, már látom, hogy te nem ilyesmire gondoltál.
-
beccyboy
aktív tag
válasz
Zsotti824 #30773 üzenetére
Ha rootolod a telefonod, számítógépen kiszeded egy másik rom-ból a widgetet, majd a telefonodon a system partíció megfelelő helyére beteszed, akkor lehet, h működni fog. De lehet, h több minden kell neki. Amúgy is fura egy alkalmazást használni folyaáatosan, h figyelje a szabad ramot, ami maga is eszi a ramot.
-
tomiii007
senior tag
-
-
Gery1987
őstag
válasz
Zsotti824 #30764 üzenetére
Tud hülyeséget csinálni. Az a baj a KIES-el hogy csak frissít. Felülírja a régi cuccokat az újjal és a régi rendszeráltal generált fájlok maradnak amik okozhatják az ébresztő galibát pl. Mondjuk az is lehet hogy mivel NFC-s a tied attól is más lehet. Nem tudom nem láttam még. Nekem T-s szóval jah. Passz.
Más jelleg. Azt hiszem itt az ideje hogy belenyúljak én is a telefonba. 2 nap alatt 2szer fagyott bele a böngészőbe...ráadásul rendesen döcög is. Kipróbálnám ezt a CoCore és Fmod kombót. Ha garis bajom lenne mennyire nehéz visszatenni gyárira vagy elég egy repartos cucc és csókolom? Írok Acefnek egy privát üzit addig hogy leszedjem ami kell. Előre is köszi!
-
Gery1987
őstag
válasz
Zsotti824 #30762 üzenetére
Helló!
Elkövetted az egyetlen hibát amit tehettél. KIES-el frissíteni még szűz JB esetén is hiba. Nekem is elbaszta. Odin-nal kellett volna.
Az alkalmazás kezelő widget...érdekes...kéne lennie. Ha nincs akkor a frissítés hiányos lett. Újra kéne húzni vagy reset. Átmenteni...erről szakibb kollégák tudnak tájékoztatni de szerintem felesleges ezzel foglalkozni...egyszerűbb újrahúzni.
A memória...8 és 16 GB-os létezik de te ebből kevesebbet látsz mivel a rendszer és a programok is azon vannak. Kb. 6 GB szabad ebből kb 2 GB a programoké, 4 GB egyéb fájloké. Ugyanez az arány a 16-nál de nagyon én még nem láttam...itthon sztem csak 8 GB-os van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest