- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbajeno
veterán
Nem, ez nem azokat a szamokat blokkolja, amik nincsenek a névjegyzékedben, hanem azokat blokkolja, akik "privát szám"-ról hívnak. Ha ezt bekapcsolod, akkor ezek ki sem csengenek, csak ott lesz a híváslistában. Ehhez még bekapcsolod a Hiya-t és tuti a védelmed. Nekem is így van beállítva és nem is zaklatnak régóta.
-
kelly416
veterán
Feltételes átirányítás van bekapcsolva "ha nem veszem fel 2 csöngés után", csak épp nincs megadva semmi, ahová átirányít vagy egy fals szám van ott, esetleg hangposta, ami ki van kapcsolva. Ezért bont. Keresd meg és kapcsold ki az összes átirányítást.Látom megoldódott, csak nem frissítettem.bounty123:
Tudom, de ez nem mindenkinek opció. Pl. motoros talin én sem szaladgálok powerbank+telefon kombóval a strandnadrágomban. De mondjuk a sátorban ott szokott csücsülni a Xiaomi 20.000mAh-s cucca készenlétben, ez biztos.helixP:
Én mint láthatod, vezetékes, de nagy akkubankot használok. Gondolkoztam a qi-s társán is, de ameddig ez kiszolgál, addig azon néhány alkalommal éves szinten nekem ez megteszi. Addig legalább kicsit olcsóbbak lesznek a qi-s bankok is, mire nekem is vennem kell egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest