- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbajeno
veterán
Igen, nekem is ilyen szokott lenni, de az elmúlt napokban néhány %-kal jobban merült nap végéig, de ma...Tegnap este levettem a töltőről 93%-kal (addig töltődik, amíg fürdök) és ma, amikor feltettem a kérdést, akkor szólt, hogy 15%-on vagyok. Eddig 1,5-2 napot kibírt állandó pulzusméréssel
-
samu74
addikt
-
atos30
aktív tag
Asszem 844 Mb/s tudna. Nekem a digis nettel éjjel 2 körül sikerült olyan 680 Mbs mérni. Napközben 250-350 közt van, attól függ mennyien lógnak épp a gerinchálózaton.
Csorbajeno: az a 1.3Gbs az nem a Lte képességre vonatkozik? Az is Lte A kapcsolat esetén, amikor egyszerre két külön toronyra csatlakozik?
-
csorbajeno
veterán
Ha jól látom és jól értelmezem, akkor -amennyiben más nem használja a wifit a router közelében- ez a set már ki fogja használni a sávszélességet minden szempontból. A telefon 1.3Gbps-t képes fogadni, a Digi ehhez adneked 1Gbps-t, amit az új router képes továbbítani a leírás alapján. Szóval lehet játszani, vagy nem tudom, hogy mivel lehet ezt a sebességet még kihasználni
-
csorbajeno
veterán
Wifin annyi a max, amennyit a routered sugározni tud. Az S9 még nem tudja a Wifi-6-ot, de a Wifi 5 is elég jó sebességre képes
. Forrás a Wikipédia.
-
Garsza
veterán
Az mondod hogy, ha a teló eléri 20% körüli értéket, és kikapcsol, akkor az aksinak valószínű gatya? Nekem S9+ van kb 2 hete használtan vettem 1 év garanciával, és nálam van ez a jelenség. De 20% -ig meg kibír nálam 2 napot az aksi, kb. 2 - 3 óra kijelző idővel, gyenge térerőnél.
-
-
Szerintem ez nem hiba. Oreo óta default android viselkedés, hogy valahány feloldás és/vagy valamennyi idő után újra kéri a jelszót, tehát valamilyen fix gyakorisággal kell azt is használni. Biztonsági "feature" (sztem értelmes dolog). Más android telefonokon is ugyanez a helyzet...
-
csorbajeno
veterán
Engedélyezve van az appnak az internet háttérbeli futtatása? Ez úgy néz ki nekem, mintha nem tudna token-ekhez jutni. Nem tudom egzaktul elmondani, hogy mi az a token, de a lényeg, hogy ez kell a fizetéshet és ezt online tudja megtenni. A Simple esetében online 10 token van. Nem vagyok benne biztos, hogy ez a problémád háttere, de azért lépj be most, hogy a tokenek helyreállhassanak.
-
paolinho
őstag
Nem tudom, mi lehet Nálad a probléma, nálam hibátlanul fut az app a 10-esen, igaz nekem 9+ - om van, de ez szerintem lényegtelen. Amikor megnyitom az app-ot, akkor ujjlenyomat azonosítással enged be, de utána csak a Bankkártyáim menüpontba kell belépnem, ratapizni az NFC fizetés ikonra, és már lehet is érinteni. Semmilyen gondom nincs vele.
Esetleg töröld, és telepítsd újra, ez csodákra lehet képes. -
csorbajeno
veterán
Ha nagyon nem állna helyre, akkor azt tudod még tenni, hogy a Simple-ben regisztrálsz Simple-kártyát és arra töltesz egyenleget, de azzal meg lesznek utalási költségeid, mintha a bankkártya mellett hitelkártyád is lenne és utalgatnál a kettő között. Szóval én is bizakodok, hogy megjavítják neked.
-
csorbajeno
veterán
Nem vagyok programfejlesztő, de ahogy neked sem, úgy nekem sem logikus ez a válasz. Attol, hogy lassú a terminál, neked miért kell duplán érinteni. Elég fura
Akkor lehet, hogy az app-al van gond, de ez egy penzügyi app esetén nem túl nyugtató.
Remélem hamar javítják és olyan elégedett leszel a telefonos fizetéssel, mint én
-
samu74
addikt
Igen,ez az exynos egy rakat kaka fogyasztásban, van benne erő , de a snapdragon jobb egy ideje.
Amúgy szerintem készenléti fogyasztásban még mindig az iphonok a legjobbak.Ez van.
Vicc az hogy az új S széria mekkora akksival jött ki ,de képernyőidőben meg kb. S9+ kategória... -
glacious
addikt
-
e-newsee
addikt
Az óránként 1% tényleg kicsit soknak tűnik, de annyira nem vészes.
Próbáld ki, hogy repülő módba teszed! Minimális lesz a különbség. A BT, Wifi, GPS manapság készenlétben alig fogyaszt, hacsak valami nem használja őket. De az meg készenlétben ritka. Az, hogy valami app párszor lekérdez valamit, az jelentéktelen. A mobilhálózat fajtája meg akkor tesz hozzá érdemben, ha alacsony a térerő.
Legalábbis én ezeket vettem észre, mikor régebben próbálgattam az éjszakai fogyasztásokat.
Ha számolunk egy kicsit, akkor rájövünk, hogy nem sok értelme van annak, hogy óránként 1, vagy 0,5%-ot merül.
Hogy a fenti két számnál maradjunk.
Tegyük fel, hogy a te használati szokásaiddal 12 óra alatt lemeríted 15%-ra a telót 4 óra képernyőidővel. Az annyit jelent, hogy ideális esetben 8 óra készenléted volt. Az alatt a 8 óra alatt merült rosszabb esetben 8%-ot, jobb esetben 4%-ot. Az 4% különbség. Az kb. lófing. Azzal a spórolt 4%-kal meg tudod nyújtani az aktív használatot kb 15-20 perccel. Oké, ha azt a 4%-ot készenlétbe forgatnád vissza (újabb 8 órába), akkor sokat számít időben, de szerintem ritka az az ember, akinél egy telefon 16 órát van készenlétben két töltési ciklus között.
De lehet, hogy rosszul logikázom. -
e-newsee
addikt
Azért egy különbség lehet. Ha USB-vel használod, és DeX for Windows-zal, akkor a Windows Internetkapcsolatát használod, míg ha a régi HDMI módszerrel, akkor a telefonét. Ez pl céges környezetben lehet fontos, ahol bizonyos oldalak tiltva vannak, viszont telefon képernyőjén dolgozni macerás. Az szoftveres DeX így ugyanúgy nem jó, hiszen ugyanúgy nem fogsz elérni bizonyos oldalakat.
-
Rinocerosz
őstag
Én is nagyon reménykedem benne, de én úgy emlékszem a samsung kijelentette, hogy nem lesz android 10 az s8, note 8 telefonokra.
Talán majd most az s20 szériától kezdve lesz ez a kifacsart 3 év.
Mert eddig úgy volt ha kijött egy s széria akkor az 8.0, de rá pár hónapra vagy hétre már jött az új és így le volt tudva a 1 főverzió.
Most meg a s20 a 10.0 és így jön a 11.0, 12.0 majd. -
Isten88
senior tag
Ja, ertem.
Sajna felmerult, nem is ertettem a helyzetet, de mindenkepp uj ragasztassal kerem, nyomasproba utan pedig ugyis proba lesz itthon is egy 5 perces meritessel.
(#34721) jeni: szerintem ugyanazt irtam. 17 az akksi, 2k a ragasztocsik, ha ujjal akarom - marpedig azzal akarom.
-
kiskeni
aktív tag
Hogy root jogosultság nélkül semmi nem fog pontos akksi állapotot kiolvasni, az egyszer szent. Hogy root-nál mi a helyzet, mármint képes-e a hardver ellenőrizni az akku állapotát, amit aztán kiolvashat egy app, azt nem tudom. Maradok szkeptikus és azt mondom, hogy a telefonba nincs beépítve akksimonitorozó elektronika. Szervizekben is valószínűleg külső eszközt használnak a vizsgálathoz.
-
TaaT
nagyúr
Megjött az emlegetett üvegfólia, kettőt rendeltem, egy full átlátszót meg egy fekete kereteset. Ez utóbbit raktam fel mert az átlátszó túl nagynak tűnt, nem tok barát valószínűleg.
A fekete keretes meg egy kicsit majdnem kicsi, nem takar teljesen. Meg nem is fekszik fel rendesen a széleken szal nem biztos hogy hosszú életű lesz. 500ft volt darabja. [link]
A régi fólia az nagyon jó volt, olyat kellene szereznem.
[link]
Ja, meg jött ilyen matrica a hátuljára, ezzel teljesen meg vagyok elégedve, szépen passzol. [link]
-
Rinocerosz
őstag
Annak örülnék ha kiadnák telefonra a régi ps2 játékokat... mert ezek amiket most le lehet szedni nem valami nagy számok.
De egy jó ps2 játékot nagyon tudnék élvezni akár mobilon is és végre lenne valós indok arra is, hogy a gpu-t is fejlesszék rendesen.Szerintem azért is melegszik ennyire mert au exynos nem túl erős főleg játékok terén.
-
törölt tag
Minden telefon merül ha a kelleténèl jobban kell keresni a tornyokat.
Volt anno egy T10-em még a hőskorban, na az akkori lefedettség melett otthon le tudtam úgy tenni, hogy egyszerre 3 torony làssa valami minimál térerő mellett. És szegény telefon jelentkezett rájuk szorgalmasan. Oda lerakva egy feltöltéssel ki is bírt kettő órát. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest