-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rinocerosz #39342 üzenetére
S9 +
-
törölt tag
válasz
Én S9+-ra váltottam.
Egy a lényeg. A Samsung saját cuccaiból mit használsz?
Oda mented a telefonkönyvet, sms-t, híváslistát, stb?
Van olyan Galaxy Appos cuccod ami nincs fent a playben?
Használsz Samsung specifikus megoldásokat? (Game launcher, game tools, game tuner, S Health,Sound assistant, stb)Ha van igen válasz akkor azon kell elgondolkodni, hogy miért vennél nem Samsungot, hiszen más gyártó terméke esetén nem funkciót buksz.
Ha minden válasz nem, akkor lehet továbblépni a döntési folyamatban. -
gerner1
nagyúr
válasz
Szerintem a Melyik okostelefont vegyem ? topikban, objektívebb válaszra számíthatsz, és ott ON a téma ...
-
törölt tag
válasz
Rinocerosz #39334 üzenetére
Király, csak összejött végül.
-
samu74
addikt
válasz
Rinocerosz #39325 üzenetére
Sd kártya van benne mikor elindítod?
-
törölt tag
válasz
Rinocerosz #39325 üzenetére
A GMail fiókból való kilépés jó ötlet!
-
Watt25
veterán
válasz
Rinocerosz #39323 üzenetére
Ott van, kaciokos írta a megoldást. OEM-feloldás a kulcsszó.
-
papi77
addikt
válasz
Rinocerosz #39318 üzenetére
Azt hiszem,hogy 2 féle CSC-t lehet betallózni az odinba...a home ami megtartja az adatokat!
De lehet tévedek,akkor viszont nem szóltam -
fornettisuti
veterán
válasz
Rinocerosz #39307 üzenetére
User error!
-
Watt25
veterán
válasz
Rinocerosz #39307 üzenetére
Valamit biztos, hogy nem úgy csináltál, ahogy leírtad, vagy félreérthetően írtad.
Ha Wipe utáni első induláskor már valahonnan tudja bármelyik e-mail-edet, akkor valamit rosszul csináltál. Én megörülve az új üvegnek, tegnap szántam rá magam, hogy felrakom a 8.0-át. (Eddig root-olva volt a teló, ezért nem került fel.) ODIN-nal felraktam, totál szűz lett a telefon. Legalább is olyan értelemben, hogy a fehér induló képernyőkön be kellett írnom a gmail-es címemet. Onnantól viszont szerencsére nagyon is sok mindent visszatöltött, ez már normális. (Egyébként Google Drive-on vannak ezek az adatok.) -
törölt tag
válasz
Rinocerosz #39305 üzenetére
Szia!
"És ugyan ez lenne a kérdésem csak itt a googel alkalmazásoknál érdekelne, hogy hová menti le az adatokat meg ilyeneket?" - A Google cuccait mind az ő (azaz a Google) szerverein tárolja (felhőben vannak).
Ott valami nagyon nem stimmel, ha a Wipe data lefutása után maradnak adatok, mert ennek éppen az a lényege, hogy letörölje őket. Az ODINos mondatod pedig teljesen váratlan fordulat... az teljesen szűz telefont ad, frissen flash-elt állapotában.
-
Burt1793
veterán
válasz
Rinocerosz #35796 üzenetére
Eddig se kapott egyik se 3. főverzió frissítést kiadástól számítva. Ez se fog, nem mintha olyan használhatatlan lenne a 8-as droiddal az s7 még 1-2 évig. Nem a főverzió hiánya lesz a gond, hanem az egyre több erőforrást igénylő app-ok.
Most a középkategória benchmarkban épphogy elmarad az s7-től, de az egymagos teljesítményben már-már egyeznek, jövőre már le is hagyják az s7-et.
Az s6 teljesítménye már simán középkategória, sőt... benchmark pontokban is alulmarad és 4 gb ram sincs benne, csak 3. De az egy bő 3 éves telefon.
Ez a 8-as android nagyon szimpatikus az értesítéskezelés miatt, minden másban ugyanúgy megfelelt nekem a 7-es, sőt a 6-os is.De persze elvárjuk, hogy a csúcstelónak ennyi kijárjon (amúgy nekem a 6-os sebességben jobbnak tűnt a 7-esnél).
Örüljünk, hogy androidon nem butítják a verziókat a régi telefonoknál, mint az iOS-en. Ez a 8-as droid tud mindent, mint az új telefonoknál. -
Burt1793
veterán
válasz
Rinocerosz #35792 üzenetére
Szerintem ennél nem sokkal tudott többet bő 2 éve se a mobilom, 3 emailfiók, viber, fb, messenger, onedrive, google szinkron van többek között.
Sajnos a térerő nem a legjobb itthon (kb. -100dB volt átlagban), így emiatt még üdvözlendőbb a csak 4%-os esti merülés.
A Phone info nekem 413 ciklust ír és 91,67%-os aksi élettartamot, de a ciklusszám ennél mindenképpen több (első szériás a mobilom), oké, volt olyan, hogy 2 naponta töltöttem, persze ha csak a 100%-ig töltést számolja bele, akkor még akár igaz is lehet, nem mindig töltődik fel teljesen reggelre.Kamu biztonsági frissítések lesznek még biztosan (átírják a hónap nevét a szoftverben
), amúgy nincs vele most semmi baj, a kezdeti, friss szoftveres melegedések is eltűntek, minden kezd beállni. Egyedül az aksistat hibás, azt még valszeg kijavítják.
-
törölt tag
válasz
Rinocerosz #35792 üzenetére
Főverzió frissítés már nem lesz több, de biztonsági frissítések még várhatóak.
-
Burt1793
veterán
válasz
Rinocerosz #35785 üzenetére
Nougaton se volt semmi baj az aksimmal, egy nap alatt nem is mehetett tönkre. Az éjszakai teszt eredménye meggyőző, látszik, hogy csak hibásan szerepel az akkustatban a cella készenlétben, mert most szűk egy óra netezéssel 11%ot merült kb 30%os fémyerőn, végig mobilneten, este pedig 100%ról 96%ra merült 8 óra alatt, bekapcsolt mobilnettel.[kép]
A becsült hátralévő üzemidő elég kevés, de mióta fent van az oreo, netet osztok, trackelek. 😃 -
gerner1
nagyúr
válasz
Rinocerosz #35783 üzenetére
Ezt már én is több helyen olvastam, hogy a fotók minősége még jobb lett a 8.0 -ában lévő kamerával.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
Rinocerosz #35785 üzenetére
Az akksi a használatban megy tönkre. Legjobban úgy kímélhetjük, ha 60 és 99% között tartjuk. Azon belül, hogy ott hányszor dugtad fel töltőre, az már mindegy.
-
Burt1793
veterán
válasz
Rinocerosz #35783 üzenetére
Az tényleg jó, én ma trackeltem, szóval megint nem sikerült értelmes üzemidőt kihozni, plusz kocsiban netet is osztottam. Rátöltöttem 30%-ot és most 50%-on van. Sokat megy a spotify is, nem kíméltem szegényt, egyre többet kell napközben rátöltenem.
-
Burt1793
veterán
válasz
Rinocerosz #35779 üzenetére
Ez milyen használat mellett? Nálad is elsőnek írja a cellát, de ez bug. Nem merül jobban, mint nougat alatt.
Samu: én a google kamerát használom, ha nem azonnali gyors képek kellenek, jobban dolgozik. Kicsit olyan, mintha pixelem lenne. 😃
Nekem csinál néha kamuértesítést, valami rendszerüzi lehet, de mire lehúzom a tálcát, eltűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Háztartási gépek
- RAM topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest