- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ACE-
addikt
válasz
Black Viking #37008 üzenetére
Tyű, ez aztán a reprezentatív teszt... még attól is függ a fogyasztás hogy épp több sötét vagy világos weboldalt nézegettél, vagy épp milyen helyen voltál, amikor wifiztél vagy mobilneteztél... ez nem biztos hogy a FR-től van...
-
Freiherr
őstag
válasz
Black Viking #36890 üzenetére
Azt sose fogod elérni.
-
varjasz
csendes tag
válasz
Black Viking #36825 üzenetére
Sajnos én is idejekorán megléptem az Oreo-ra való átállást.
Vannak pozitív változások, pl: az osztott képernyős mód egyszerűbben, jobban kezelhető
De....
- Chrome-ban weboldalra linkelt youtube videókat nem játssza le és natív youtube appra sem megy át
- Használat közben gyorsabban merül egy kicsit
- Készenlétben lényegesen gyorsabban merül (másfél óra navi + utána 5-6 óra készenlét és töltőre kell tennem!)
- Normál töltővel (nem a gyári gyorstöltő) sokkal lassabban tölt. Pl kocsiban navi közben hiába töltöm, lassan akkor is merül a telefon.Gondolkodom a Nougatra való visszalépésen.
-
davidovi
tag
válasz
Black Viking #36825 üzenetére
Nekem a standby szinte nulla (éjszaka 6-8 óra alatt 1%-ot merült) ki van kapcsolvaa fejlesztői menüben a folyaamtos ébrenlét meg a keep mobile data turn on is, (a wifi ébrenlét is a connectionsnál, de azt lehet visszakapcsolom ,mert zavaró hogy lekapcsolja ha deep sleep van)
viszont ha kézbe veszem és használom, tényleg jobban merül, 100 ról 30 %-ra kb 3 óra SOT jött össze...
egyébként teljesen hibátlan nálam minden (T-mobilnál vettem ,de átálltam XEH-re, és már a XEH frissült oreora) -
davidovi
tag
válasz
Black Viking #31887 üzenetére
dettó. csak nem akartam károgni.
én utólag raktam fela XEH-t, eelőtte TMH volt, nem tudom visszaálljak -e (pont azért álltam át mert ennek dicsérték az üzemidejét. -
Ferike81
senior tag
válasz
Így hogy most írtad én is ránéztem az enyémre, és nekem is ugyanez a sztori. Bár nekem nincs annyi SOT-om Kíváncsi vagyok neked javul-e a wcp után. Nálam is az a legnagyobb fogyasztók között van. Lehet nekem sem ártana nyomni egyet.
-
samu74
addikt
válasz
Black Viking #31892 üzenetére
Recovery menüben tolj egy Wipe cache partitions-t (gyorsítótár törlése). Kikapcsolt telefonnál egyszerre lenyomod a Power + Hangerő fel + Home gombot kb. 5 másodpercig. Bejön a recovery menü ott a hangerő gombokkal tudsz fel-le lépkedni, a Power gomb az Ok gomb.
Egy próbát megér, ha nem jó akkor marad a gyári visszaállítás. De akkor megy minden a levesbe.air szerintem te is engedd el a témát, ne süllyedj a mi szintünkre.
-
samu74
addikt
válasz
Az akkumlátor résznél nézted mi fogyaszt sokat?
-
A.K.
tag
válasz
Black Viking #26167 üzenetére
Csinálj egy factory resetet de utána ne telepíts fel semmit se és nézd meg, hogy így csinálja-e? Ha igen akkor vidd vissza ha nem akkor egyesével telepítgesd fel az alkalmazásaidat de mindegyik után várj, hogy előjön-e a hiba.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
Black Viking #26156 üzenetére
Véleményem szerint szinte biztos, hogy szoftveres. Előidézheti egy app is (nem feltétlenül a Messenger/Viber páros). Főleg, ha a második készülékedben is ez a hiba áll fenn, ez pedig nem egy gyakori hibajelenség a topikban.
Nézd meg a Beállítások/Alkalmazások/3pont/Speciális hozzáférés/Eszközadminisztrátorok alatt, hogy milyen alkalmazásoknak van engedélyük erre. Ha itt nincs olyan (pl. lehet valamilyen időzítő, vagy aminél fontos, hogy halld az értesítést), akkor a Rendszerbeállítások módosítása menüpont alatt is kapcsolgasd a külsős appokat (itt leginkább gyári alkalmazások vannak, de nálam van pár 3rd party is).
-
kutga
félisten
válasz
Black Viking #26159 üzenetére
Én sem tudom de a szoftveres részt kilőtted. Valami user error? Próbáld leszedni a hang üzemmód kapcsolókat az értesítési sávról.
-
viewdetails
addikt
válasz
Black Viking #26156 üzenetére
Nem megoldás, de átmenetileg próbáld ki, hogy a hangerő gombbal halkítod le 0-ra és nem az értesítősávból ikonnal, akkor is előadja vajon?
-
kutga
félisten
válasz
Black Viking #26152 üzenetére
Szvsz vidd vissza megint.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
Black Viking #26152 üzenetére
Nem találkoztam még ilyennel, de ez szoftveres, ezért felesleges volt visszavinni. Frissítések fel vannak telepítve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen videókártyát?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tesla topik
- Linux kezdőknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest