-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samu74
addikt
Azért 1 hét kell mire beáll,meg az optimalizáló is rákérdez hogy mit akarsz a háttérben tartani.Ami nem fontos engedélyezd hogy lőjje ki a háttérben,ami meg kell azt tartsa a memóriában.
Az S6E-hez képest ez tovább kell bírja legalább 5-6 órával azért,csak nagyobb az akksi.UfoZoli 20 és 25% között szoktam töltőre rakni és így bír 36-42 órákat.
Az szép,nekem újkorában(se) bírta így. -
UfoZoli
aktív tag
Hát azért nem tudom mi a gond ezzel az akksiidővel.
18 óra alatt merültél 36%-ot. Gondolom közben nem repülőben volt a telefon. Plusz beleraktál 1,5 óra kijelzőidőt.
Akkor ez azt jelenti hogy óránként 2%-ot merült a telefon 3G/4G és vagy wifi mellett napi használatban.
Szerintem azért az nem olyan rossz.
Nálam az android rendszer meg a cellakészenlét minden töltési ciklusban 15% fölött van.Jóformán fixen az első két helyen. SOT meg átlagosan 2,5 és 3 óra. Úgy hogy éjszaka repülőbe rakom 2-3%-ot merül 9 óra alatt.
20 és 25% között szoktam töltőre rakni és így bír 36-42 órákat. Ja és másfél éves a telefon, igaz utolsó XEH MM van rajta. -
törölt tag
Ha kínai, akkor segítek, összeszedjük lépésenként.
az alaklamazáskezelőben a google play szolgáltatások alatt a tárhelyben minden adatot törölni, nem csak a cache-t. - Beállítások - Alkalmazások - Google Play szolg. appra rányomsz, feljönnek az app adatai, törlöd őket. Minden opciót törölj, az átmeneti tárat éppúgy, mint az alkalmazás adatait.
Ezután telefon kikapcs, recovery-ben elindít és ott Wipe cache.
Kapcsold ki a telefont. Lépj a recoverybe: Egyszerre tartsd nyomva a hangerő FEL + Home és Bekapcsolás gombokat, kb. 10 mp-ig. Várj, amíg megjelenik a Recovery, ott lépkedj a Hangerő LE gombbal a WIPE CACHE lehetőségig. Azt válaszd ki a Bekapcsoló gombbal, nyomj egy jóváhagyó YES-t és 2-3 mp alatt végez a törléssel. Utána felmész a REBOOT SYSTEM opcióra, Bekapcs gombbal kiválasztod és telefon újraindul.
-
Motion_Blur
félisten
Én is hasonló cipőben járok, másfél éve volt más S7-em, de pár hónap után eladtam.
Mostani Oreo-s teszteket nézve úgy érzem hogy jó vétel lehet, edigitalos akcióban elkaptam 99k-ért. Egyedül a kamera miatt vakarózok, az másfél éve is komoly visszalépés volt a G4-hez képest. Ráadásul és 16:9-ben szeretnék fotózni, abban pedig a G4 verhetetlen, többek között a 16MP miatt is.
Még meggondolom, mert amúgy nagyon jó telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest