- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
viewdetails
addikt
válasz
sdavic01 #19064 üzenetére
A modern akkuk töltési ciklusa nem 0-100, nem is lehet és nem is szabad nagyon így kalibrálni őket. Manapság egy töltési ciklus több töltésszakaszból tevődhet össze, azaz pl 3 töltésből, egyenként 25, 50 majd újabb 25% (=100) rátöltésével, ezt az elektronika figyeli. Ezért is szabad és érdemes őket rátöltögetve használni, qi töltőre tenni napközben és felkapdosni, visszarakni.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
Nem akarok ebben állást foglalni, hogy meddig kell meríteni, mert nem akarok butaságot mondani.
Én csak használom, ilyenekkel nem foglalkozom. De legkésöbb 10-15%-nál szoktam elkezdeni tölteni.#19065 HaliGab23: nekem volt olyan egyszer, hogy wifi alatt kaptam üzenet értesítést, hogy kerestek.
Ha nincs bekapcsolva a mobilnet, akkor milyen frekvenciát használ a telefon? -
HaliGab23
senior tag
válasz
Írják, hogy nagyon lemeríteni nem szabad a li-ion akkukat, de néha a beépített feszmérő kalibrálása miatt le kell..
Elvileg ezeket nem kell formázni, de én is pl. azt tapasztaltam, mintha 2-3 ciklus után "állt volna be" a max. kapacitása.
Én 10-15%-nál rá szoktam tenni már töltőre este, és reggel veszem le. Ha lemerül pl. délután 6-ra és még kell, akkor ráteszem 20 percre, aztán használom amíg kell, aztán reggelig töltőn lóg, ahogy írtam.
-
Lehiñito
senior tag
válasz
sdavic01 #19060 üzenetére
Az enyém november óta van meg. A max amit ki tudtam eddig belőle hozni egy töltéssel, az 7óra kijelzőidő csak wifin, nem sok telefonálással. Javarészt neteztem meg kis játék volt. Én is meglepődtem rajta. Nincs semmi tiltva.
Szerintem kell az akkumulátornak egy pár töltési ciklus mire beáll, de lehet hogy ez városi legenda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest