Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Burt1793

    veterán

    válasz F-ECT$ #16256 üzenetére

    A wifi ki-be miért kell?
    Pattogó hangot én nem tapasztaltam, bár lehet, hogy nem figyelem eléggé.
    A hálózatgond telenornál nincs jelen, részvétem nektek, én már csak emiatt telefont cserélnék, ez mondjuk igaz, de nincs vele gondom, mint mondtam.
    A fényerőszabályzó tényleg csak nagyon nagy különbségre változtat egy idő után.
    A random merülés egyáltalán nem telefon hiba (vagyis nagyon kis százalékban biztosan), valami alkalmazás produkálhatja, amit minden androidos telóra felrakhatsz, nekem 2 hete a spotify merített rajta 5%-on készenlétben rövid idő alatt, ki is írta az intelligens kezelő, ezelőtt nem volt ilyenem.

    (#16254) HaliGab23: Maximum azonos szoftververzió miatt, azonos programok használata mellett, lehet, hogy összeférhetetlen alkalmazások vannak fent a mobiljaitokon (bár nálam is sok minden fent van). Remélem a hetessel már jó lesz nektek is (avagy nekem nem lesz olyan, mint a tiétek :D).

    De pl hyperlapse videót nagyon ügyesen csinál a teló, tegnap volt hozzá szerencsém, van automata módja, amikor nem ész nélkül, adott értékkel gyorsítja a videót, hanem a kép változásának függvényében, hibátlan lett az eredmény és mindössze 35%-ot merült 2 óra alatt úgy, hogy fotózáskor maxra tolja a fényerőt.

Új hozzászólás Aktív témák