Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gerner1

    Topikgazda

    válasz naja #54610 üzenetére

    Az évek alatt, nem te vagy az első, aki hasonlókról számol be. Nekünk 3db az értékesítés első hetétől (2016.03..) megvan, a negyedik 1 évvel később. A mieinken nincsen lag, most sem, ahogy a korábban sem volt. Mindegyik a legutolsó XEH release -n. Az is igaz, hogy átlag ~4 naponta törölve van az OS gy.tár a Recovery -ben, illetve a leggyakrabban használt appok gy.tárai is egyenként (Chrome, Emill, Viber, '3betűs' offline navi, stb..), hasonló rendszerességgel. Nincsen pofakönyv, pofa-messenger, pistragramm, se waze, és még néhány, az OS -t naponta (másoknál) teleszemetelő app. Nálunk így nyugodtabb, de mindezt nem azért írom, mert csak ez a jó (ez csupán egy alternatíva a számos közül..) . Amennyiben visszaolvasol, akkor láthatod, hogy mások is használtak/használnak főzött ROM -ot, és volt aki elégedettebb lett a gyárihoz képest. Miért ne lehetne -akár- ugyan az nálad is. A Te döntésed lesz.

    Egyébként, az OS "pattogósabbá" alakításához megvannak az opciók, azokat is kipróbálhatod, és miután 2017 óta jelen vagy, bizonyára te is találkoztál már azokkal a lehetőségekkel, amelyekkel pl a gyári rendszer animációk multiplier -ét lehet állítani. Elképzelhető, hogy -akár- számodra is tartogathat alternatívát, akár még root előtt.

    Video frame dropp -ra is végezhetsz keresést, ezzel is küzdöttek mások is. Egyértelmű megoldás (náluk, majd tőlük visszacsatolva..) sosem lett, de inkább az FHD/60 -nal jelzetek többen elégedetlenséget ( a frame-dropp -on kívül, többeknél pattogó hang...).
    Nálunk például ezzel (60FPS) most sincs gond, pedig microSD -re történik a rögzítés. Gondolom, az Összefoglalóban található idevonatkozó sorokat is már 'átgörgetted'.
    Amúgy, mi, videózásra, pl a FiLMiCPro -t használjuk gimbal -lal. Nekünk ez a "kombó" lett a befutó, pedig az összetettebb. Szóval, csak azt próbálom körvonalazni, hogy GCam -on túl is van "élet", de átütő csodát nem érdemes várni egyiktől sem, mert a camera-modul fizikailag pont olyan maradt, mint ahogy a gyártósoron belekerült a készülékbe, a sallangokkal együtt.
    A főzött-ROM -okat készítők pedig, messze nem a kamera app "hack -elésében" jeleskednek. Amennyiben lett volna olyan, amelyben a 'csillagok kedvező állása' is ezt húzta volna alá, akkor az biztosan root cunamit indított volna már korábban is.

    Mindezektől eltekintve, azért ne felejtsük el, hogy ennyi idősen, már bizony jelen van/lehet például a RAM degradáció is, amely szintén hozzá járulhat többek között a lag -hoz (nem csak video felvételnél..) is (!) a feltelt gy.tárakon kívül ...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák