Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gerner1

    Topikgazda

    válasz n0is3es #54299 üzenetére

    Ez egy picit zavarosra sikeredett....

    - Üsd be ezt a tárcsázóba: *#06# ... -hány darab IMEI számot ír? ⇒Amennyiben kettőt, akkor FD -s a készülék, de a jelenlegi SiM tálca nem bele való. Persze, ettől még az ODIN (Download) MODE -ban olvasható F -es jelölés neked kérdés marad, de ha utólag lett "Dual-SIM -esítve", akkor erre ez is lehet egy "magyarázat".
    - A hátlapi IMEI & S№ eltérés lehet olyasmi miatt is, hogy -mondjuk- korábban, nem-hivatalos szervizben volt "javítva", és egy donor hátlapja került rá, vagy alaplapcsere volt (szintén nem-hivatalos szervizben, donorból, otthon/sufniban: "okosba", stb...) ...

    Azt nem teljesen értem, hogy mit szeretnél "helyre hozni" ?
    - Most működik, használható, vagy sem ? Mit kell ez (⇑) alatt érteni ?

    A leírásodból sajnos nem derül ki, hogy az a (nagy valószínűséggel) custom ROM, amellyel "hozzád került" (a korábban root -olt készülék ...) ⇒az melyik android verzión alapuló volt. Azzal, hogy például feltetted rá a legutolsó hivatalos XEH firmware -t, szinte biztos, hogy a root -olási procedúrát meg kell ismételni, ha az a célod (amennyiben a "helyre hozás" ezt jelenti), hogy valamilyen főzött ROM legyen a készüléken.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák