Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hentes555

    senior tag

    Sziasztok!

    Tegnapi naptól tulajdonosa vagyok egy S7 Edge-nek. Régóta ki akartam próbálni, most egy hardveraprós üzlet miatt megkaparinthattam végre egyet. :D

    Lenne hirtelen pár tapasztalatom-kérdésem.

    Még szokom eléggé, de tetszik alapból. Másik telóm egy Redmi 4X. Féltem, hogy majd nagyon nagy lesz a kijelző, minden egyes telefonváltásnál első kitételem volt, hogy 5"-nál nem lehet nagyobb!
    Erre legnagyobb meglepetésemre, nem tudom mi miatt, de majdnem azt tudom mondani hogy ezt az 5,5"-t kényelmesebb használni, mint a Redmit. Kamera terén nyilván oda-vissza veri 6x. Tegnap jöttem hazafelé az IC-vel, elmentünk 120-szal egy álló tehervonat mellett, gondoltam poénból lövök egy képet. Hát a pofám leszakadt, majdnem olvashatóak a betűk a vagonok oldalán...
    Ami miatt kicsit félek, az az akksi, nem tudom mennyit fog bírni, tegnap 92%-osan vettem át, gyárira vissza volt állítva, mintha most venném ki a dobozból. Ma délelőtt töltöttem, kb. 4,5 óra SOT ment bele. Ha bírni fog egy napot biztonsággal, akkor megtartom. Ha esetleg van amúgy tippetek, hogyan növelhetném kicsit az akksiidőt, szívesen fogadom. :)
    Még amit észrevettem, hogy a Xiaomihoz képest gyengébb a jel mind a wifi, mind a mobilhálózat esetében. Most Digi sim van benne, a 4X-nél majdnem teli a jelerősség, itt épphogy van valami. Ez alapból gyengébb lehet vagy valami hiba lehet az antennákkal? :F Mindkettő sima műanyag tokban van.

    Egyébiránt nagyon tetszik és hasznos, hogy az Office cuccok rajta vannak, egyetemhez jól fog jönni, eddig mindig valami utánzattal bohóckodtam, de elég szenvedés volt..

    Egy problémám viszont akadt, mégpedig hogy nem működik a OneDrive. Egyetem miatt van ingyen 1 TB helyem, használom is rendesen, de itt ha be akarok jelentkezni az email beírásakor kiírja, hogy nincs internet. Próbáltam wifin és mobilneten, mindkettőn ugyanez a hiba.

    Illetve még egy kérdésem lenne. Ha megtartom saját használatra, majd szeretnék hozzá venni valami kijelzővédő alkalmatosságot. Néhány kisebb karc most is van rajta, de nem szeretnék többet rá. Üvegfóliákat elvetettem, ahogy olvastam sok a baj velük. Ahogy olvasgattam valószínűleg ezt az Ultimate Shieldet venném, bár elég borsos az ára, de majd ezt kérem születésnapomra. Ezzel kapcsolatban annyi lenne a kérdésem, hogy full protection-öset vegyek vagy csak a kijelzőt védőt? Ez a hátlapot is védő rész mennyit ér? Mert lehet inkább meghagynám rajta a tokot, valahogy az biztosabbnak tűnik esésnél, mint ez a fólia.

    Ja és még egy utolsó: A töltőkábele már valószínű elég kopott, mert ebben is és a Redmiben is eléggé könnyen jár, kimozdul. Gondolkodtam ezen a vezetéknélküli töltőn, sosem volt még ilyenem, ezért kérdezem: Mennyi idő alatt tölt fel vele a telefon, illetve mi különbség van pl. egy noname 3000 Ft-os és egy gyári Samsung között?

    [ Szerkesztve ]

    "Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"

Új hozzászólás Aktív témák