Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rigormortis

újonc

válasz icemad #9624 üzenetére

nagyon örülök,hogy igy este felé humorkodsz de tényleg,annak már nem hogy neked ennyi jött le az egészből,de elmondom neked nem játék hackhoz kérek segítséget hanem ahhoz hogy mi lehet a baj mért nem müködnek az adott programok és mért írja ki az egyik hogy van root míg a másik hogy nincs,de ha nagyon rá vagy pörögve a játékra magét az apk fájt szoktam megbuzerbálni,ezek csak olyan végszükség programok,ha tudsz érdemben válaszolni akkor kösz ha nem akkor inkább hagyjál lógva.kösz.

• Rigormortis

újonc

Sziasztok!Az lenne a kérdésem egy samsung s6-os edge rootoltam friss twrp meg a legújabb super su,telefon újraindit és ennyi a twrpben semmi állitgatás,az lenne a baj,hogy a lucky patcher és a titánium backup hiba nélkül fut root módban sőt a root chechker is azt irja hogy minden jó a telfon roootolva van,na de a fekete leves az hogy van olyan program mint a game killer ami elindul ki is irja hogy rootban van csak éppen az alkalmazásokat nem látja amiket lehetne vele hackelni úgyan így vagyok a cheat enginnel az is elindul az legalább beolvassa az alkalmazás adatot például van pénzem 1000 ezt látja majd a kövi érték tegyük fel legyen 800 na azt már nem látja hanem helyette csak nullákat ír ki a game hacker progi az nemes egyszerűséggel nem is szííat hanem közli hogy a teló nincsen rootolva,de a gyári minden féle szirszar programokat viszont letudtam kapni a titaniummal ami elméletileg rootot igényel,a kérdésem az hogy ilyenkor mi a jó isten van,mit kellene csinálni az előző eszközömön az s5-ön úgyan ez volt a metodus és minden ment patentul.

Új hozzászólás Aktív témák