-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
majestic
őstag
Megtudná mondani valaki, hogy MAGYAR HIVATALOS FÜGGETLEN verziónak (64GB) mi a firmware verziószáma?
-
majestic
őstag
Tudna nekem valaki segíteni? Nem tudtam/tudom letőlteni az ingyenes IGO-t, mert nincs telcsim még amire letőlthetném. Mivel az ingyenes verza csak 10 napig lesz fent az áruházban, nem is fogom tudni már letőlteni (csak jövő hét végén kapom kézhez). Fel tudná valaki rakni valahova ideiglenesen, ahonnan letőlthetném?
Előre is nagyon szépen köszönöm!
-
majestic
őstag
Szerintetek mekkora az esélye annak, hogy az első szállítmány (hasonlóan a korábbi gyakorlathoz) független készülékek lesznek? Én vodás vagyok.
-
majestic
őstag
Lenne egy kérdésem (nem vagyok droidos): ha készítek képeket, videókat a telcsivel pl. az Egge-vel, akkor azt át tudom másólni OTG kábelen keresztűl egy pendrive-ra? Ezt kegfőképpen azért kérdezem, mert ügye ezekben már nincs microsd foglalat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hálózati / IP kamera
- Magisk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest