-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Saját magamnak mentem ProPhoto RGB-be a képeket, hogy legyen miből gazdálkodni.
A fura az, hogy Facebook-on átküldve mindig helyesek a színek, csak éppen a minősége lesz csapnivaló.
Most megpróbálkoztam Adobe RGB-vel és az sem jó. Most már csak két dolog lehet ludas, vagy az OS X Mail alkalmazása vagy a színtér. Próbáljam meg sRGB-ben küldeni a Gmail webes felületéről?
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Találkoztatok már olyan jelenséggel, hogy S6 készüléken bizonyos fotók fakóbbnak, sokkal alulszaturáltabbnak tűnnek? Ez lehet egyedi eset, de egy megrendelőnek egyszerűen képtelen vagyok e-mailben úgy átküldeni a képeket, hogy ne forduljon elő a fentebb említett jelenség.
Én OS X Mail alkalmazésból küldöm csatolmányként a ProPhoto RGB színterű JPEG fájlokat, amit ő a Gmail app-jában nyit meg a Samsung S6 Edge készülékén. Lehet a színtér a ludas? Egy AdobeRGB-re váltás megoldaná a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest