- Motorola G86 - majdnem Edge
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enigma1945
őstag
A mai nap eladtam a Galaxy s6 edge telomat. nagyon szerettem, de annyira maszatolodott, hogy mar az idegeimre ment. neha a telefon onallo eletet elt
az akksival sem voltam kibekulve, de mint tudjuk az ujakban sem volt annyira jo meg anno.
mindenesetre egy elmeny volt ez a telefon! 28 ert jutottam hozza, szinte patika allapotban volt, nagyon nagy elmegy volt hasznalni, orom volt ranezni a gyonyoru kijelzojere.
aki ilyet tervez venni az akksira nagyon figyeljen oda, engem is beetettek, egy napot sehogy sem birt ki toltes nelkul. -
Enigma1945
őstag
Koszonom a valaszt megnyugtattal
-
Enigma1945
őstag
válasz
guriga1234 #9753 üzenetére
Sziasztok. Tegnap megvettem az s6 edge mobilt. Azonban, azt vettem eszre, hogy mikor kamerát elindítom ( nem mindig fordul elő a hang) akkor furcsa hangot ad ki. Fogalmam sincs mi ez. Más telonal ilyet még nem tapasztaltam. Kamerat elinditom es fura hangot ad ki. A kamera egyebkent tokeletes. Mi lehet ez? Köszi a valaszt, és bocsi az ékezetek miatt mobilról irok
-
Enigma1945
őstag
Sziasztok. Nemsokara megyek egy s6 edge teloert.
Mit kell neznem rajta?
Mire figyeljek, hogy ne tudjanak atverni?
Azt, hogy az akksi gyenge e, hogyan tudom kiszurni?
Ez a telo tudja az always on display-t? -
Enigma1945
őstag
válasz
#20749568 #8311 üzenetére
igen, megrendeltem mert volt s2, s3, s4, s5 mobilom. mondom az s5 tuti volt, akkor ez is az lesz!
mellesleg nem 0 után nézés volt, de a vízállóságról nem tudtam hogy nem az ,bár yt-n van fent videó róla mikor vízbe teszik, azt hittem ez is az
biztosan jó telefon, nem volt még szerencsém élőben látni -
Enigma1945
őstag
válasz
mediumgecso #8308 üzenetére
nem vizallo? az nekem fontos lett volna..
igen, tudom volt olyan telóm is 2 napig! csak gondoltam az s5 vizallos az s7 vizallo, csak az az s5 is :d -
Enigma1945
őstag
sziasztok! rendeltem egy ilyen telefont előfizetésre. ( s6 edge )Lenne pár kérdésem:
Ez mennyivel jobb telefon, mint egy S5?
Ez is vízálló?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest