- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
A minap egy ismerős emberkének át kellett volna küldenie nekem egy fontos fájlt az ájfónjáról. Előtte halálra dicsérte és komolyan lefikázott minden más gyártót,rendszert. Mondtam neki,hogy akkor küldje mert rohannom kell és élet-halál volt hogy megkapjam. Nem,nem macilaci csengőhangját kellett átküldenie. És mondja hogy BT nem játszik, kábel nincs nála,pedig PC volt, de ha lett is volna akkor ott az itunes bibi. Utána jön a mail ötlet,persze nincs mobilnetje. Akkor kérdezem én hogy most mi van? Szégyen szemre én küldjek neki mobilnetet? Ha azt egyáltalán lehet
Mondta,hogy hazamegy,feltölti itunesra és mailen átdobja. Annyira ideges lettem,hogy kínomban azt mondtam neki,hogy vegyen egy normális készüléket,mert ez így horror. Okozott egy 20perces agygörcsöt a rothadt almájával. Komolyan vicc.
-
razzorr
őstag
Hosszú idő után végre tetszik egy droidos eszköz. Na jó az LG G2,G3 se kutya.
Sokat tud, de legalább drágaMajd kihozza a vodától Jóskapista induló 1Ft-ért és törleszti ezer évig, így más nem is olyan sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest