- Yettel topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kissadam22
tag
Sziasztok kérdésem lenne. Nézem a youtube videót. Megmozdítom a telót es átvált a kö etkező videóra. Szóval. Úg tudom léptetni hogy megrázom a telot. Ezt a funkciót hol lehet kikapcsolni. Köszi
-
kissadam22
tag
sziasztok. Tudom nem ide kell írnom de hisz ti mindig is tudtatok segíteni nekem.
van e olyan progi a samsung telóra ami. egy másik telóra vagy pc( egy szóval kém progi. ami megmutatja az smst) köszi.. -
kissadam22
tag
Sziasztok. Kérdésem lenne. Hogyan lehet eltüntetni azt hogy pl üzenet érkezésnél ne mutassa az üzenet szövegét. Csak elég annyi hogy megjelenik a kis boriték. Köszi
-
kissadam22
tag
sziasztok nekem fehér edgem van. szilikon tokban és fólia. Imádom.. sous chefként dolgozom. a konyhán és nem tapadra a kosz... ilyet még nem éreztem mivel kesztyűben dolgozom igy is tudom használni . nem kell levenni a kesztyűt.. .. (HTC desire s után a legjobb telóm...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Yettel topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Motoros topic
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest