Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrCsiT

addikt

válasz toka96 #6129 üzenetére

Mint Note 4 tulaj, válaszolok:
    Páromnak S6 edge + telója van, az szerintem jóval gyorsabb, mint a Note 4, erről írtam is épp az imént.

Én nagyon szeretem a Note 4-ben a tollat, főleg, hogy már tud olyat a teló, hogy lezárt képernyőn a fekete alapon a toll kihúzásával átvált jegyzet módba, és így lezárt képernyőre írást lehet csinálni, majd a jegyzet menthető, megosztható, stb. Nem egyszer használtam egy adott csevegőben kapott adat kijelölésére, másolására a tollat, szerintem hasznos eszköz.
    Ezzel együtt, ha Te nem használod, és elég a kisebb kijelző, válts. Előtte ajánlom, hogy menj be egy MM-be, vagy nagyobb hiperbe, és nézz meg, nyomkodj meg élőben egy s6 edge -t, sőt, egy S7 edge-t is:
    nekem, ami nem tetszik az S6 szérián, az a fényes tükörhátlap, kombinálva az éles szélekkel.
    S7 edge-t már sokkal jobb érzés kézbe fogni. OK, hogy vélhetően teszel rá tokot, de akkor is..

ugye, alap, hogy ha használt az eszköz, amit veszel, akkor
    - származási papírjai rendben legyenek;
    - több, mint 6 hónap gar legyen rá;
    - knox 0x0-s legyen;
    - hibátlan állapotú legyen. ( lemegyek az agyamról a "hibátlan, sérülésmentes, csak az üveg repedt, de érintés működik" idióta hirdetésektől: vagy hibátlan, vagy sérült, de a kettő egyszerre biztos nem igaz..)
    ..legalábbis, nálam ezek a vásárlási szempontok.

• MrCsiT

addikt

válasz Valkűr #4074 üzenetére

becsapott a nagyítás. :DDD :B

más.. sosem gondoltam volna, hogy megtalálom a kézmozdulattal felébresztést.. a "Kisegítő lehetőségek" között?!

"Képernyő bekapcsolása a Légies mozdulatok funkcióval
    Használja a légies mozdulatok funkciót a képernyő bekapcsolásához, ehhez mozgassa a kezét a
    készülék felső részén lévő érzékelő felett. Bekapcsolhatja a képernyőt gombok megérintése nélkül. A
    funkció használatakor helyezze a készüléket sík felületre képernyővel felfelé, vagy tartsa a készüléket
    biztosan, hogy megakadályozza az elmozdulását.
    Az alkalmazások képernyőn érintse meg a Beállítások → Kisegítő lehetőségek → Kézügyesség és
    műveletek → Ébresztés kézmozdulattal
    lehetőséget, majd az aktiváláshoz érintse meg a kapcsolót."
    :U

• MrCsiT

addikt

válasz Dr.FantastiK #2949 üzenetére

Ez a beállítás nincs meg az S6 edge+ -ban... 4 lehetőség van, de ez a felébresztés szenzorral -avagy guesture wake up (vagy a magyar megfelelője, hiszen magyar nyelven használjuk) nincs sehol.
    S6 edge+ nem tudna mozdulattal, dupla koppintással felébredni? :F

Tigerteam : a Te képeden nagyon is észrevehető, hogy a sorok eleje/vége olvashatatlan.
    Most akkor, mit akartál írni? :F

Új hozzászólás Aktív témák