- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fran3nst3in
újonc
válasz
Lavidaloka #6479 üzenetére
Nekem is merült nagyon az akksi, 1 hónapos szerviz által cserélt akksi van benne (állítólag kicserélték). Viszont a merülés miatt már gondolkodtam rajta, hogy eladom az S6 Edge-t, nagyon idegesítően kevés ideig bírta, remélem, hogy ez az 50 pá mb-s frissítéssel javítottak valamit. Nem tudjátok, hogy hol lehet megnézni, hogy pontosan mit foglal magában a frissítés?
-
Icetee
aktív tag
válasz
Lavidaloka #6400 üzenetére
A hátulja még oké de szemből szerintem nem az igazi. Nagyon látszik hogy rá van ragasztva
Legalább is nekem nem adja. De az a lényeg hogy Neked tetszik!Ez a kevláros design egyedül a Motorola Razr-nál mutatott jól de ott rendes kevlár, nem matrinya
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
Lavidaloka #6399 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest