- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bounty123
őstag
válasz
Dr.FantastiK #2356 üzenetére
Igen, a felélesztés úgy megy, hogy megnyomod a home gombot és 1 pillanatra még rajta hagyod az ujjad, és már fel is old. Vagy az oldalsó power gombbal kapcsolod be és ráteszed az ujjad a felismerőre.
Van még egy jópofa lehetőség, ha a képernyő szélét megsimogatod, kitesz szélre egy értsítő sávot órával, akku %-al, lapozható értesítésekkel.
Lezárásra én g2-nél se koppot használtam, hanem a screen off programot tetem a dockra, az ugyanúgy megy itt is.Sőt most elkezdtem belőni a Pie Control progit, oldalról és lentről behúzható bármikor egy gyorsmenü, bármilyen program, gomb stb. beállítható, nagyon teszik.
-
bounty123
őstag
válasz
Dr.FantastiK #2353 üzenetére
Én is köztük dilemmáztam. Nincs koppintásos felébresztés és szoftveres home gomb sajna. Van viszont egy bazijó ujjlenyomat felismerő, ami ezért némileg kompenzál szerintem, a vezeték nélküli töltés is hasznos. Sebességre csak azt tudom mondani G2 után, hogy az S6 brutális
Nézd meg őket élőben, az edge szépsége letaglózó volt számomra, a g4 pedig már tepsi kategória.
Bandi0000: állítólag csak tök fehér háttérnél, kint maxos auto fényerőnél (manuálissal nem lehet maxra tekerni) -
bounty123
őstag
válasz
tomee007007 #2348 üzenetére
Egyelőre nem, de rosszabb se lett legalább
Mondjuk az előzővel is full elégedett voltam már.
-
bounty123
őstag
válasz
bandi0000 #2335 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy bármi amit ráteszek egy telefonra, elrondítja, és nem azért adtam ki egy halom pénzt, hogy egy műanyag gagyit nézegessek állandóan. Vagy vigyáznék rá - én pl. nem törtem össze telefont még sok év alatt, vagy köss rá biztosítást, de persze sokféle igény van és vannak kevésbé undorító tokok is.
-
bounty123
őstag
Tegnap vettem át az Edge-emet, hibátlan darab, nagyon tetszik. G2-ről érkezve a fizikai home gomb elég fura, meg kell majd szoknom, egyelőre a szoftveres gombok tűnnek jobb megvalósításnak. Amúgy lenyűgöző a gép, a kijelzője valami fenomenális. A launchert kb. azonnal lecseréltem novára, ahogy eddig nagyjából minden telefonomnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest