-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
válasz
kovecses #1034 üzenetére
Persze, ha moziműsort akarok nézni, akkor nyissam meg a cimemacity.hu-t, ha buszmenetrendet, akkor a bkk oldalát, ha időjárást, akkor meg keressek rá arra... Minek is alkalmazás egy 230 ezres telefonra? Elnézést, hogy azt hittem lehet tud ilyet is... Igen is elvárás számomra, hogy push-ba megkapjam az üzeneteket, és tudjak hívni külföldön élő rokonokat messenger-en... így a böngészős lehetőség kilőve.
Szánalmas...
-
kovecses
aktív tag
válasz
kovecses #1044 üzenetére
Ráadásul nem tudnak fotózni...
Szoftveresen világosít? -> Kapcsold ki az auto HDR funkciót.
Normális képet a professzionális móddal fogsz tudni csinálni, főleg majd az 5.1.1-es frissítés után, amikor már a záridővel is lehet majd játszani.Edge funkciók pedig bővülni fognak.
Én pl imádom az éjjeli óra funkciót.Az akku használat baromság.
Teljesen életszerű, hogy valaki egész nap csak játszik a telefonján...hagyjuk már!!!
Normális mindennapi használatra teljesen tökéletes játékok esetén pedig a többi telefon is pontosan ennyi idő alatt ha nem hamarabb merül le... -
-
-
Exmortem
csendes tag
válasz
kovecses #1009 üzenetére
Üdv! Nekem is volt az elején ilyen gondom, amit te írtál. Akkor nekem puszta kíváncsiságból 2 ember ujjlenyomata is hozzá volt rendelve. 4 mintám volt 3 sajátom mindhárom ugyanarról az ujjamról egy pedig egy másik ember ujja. Mióta töröltem őket és csak sajátom van az is 1 darab minta gond nélkül működik.
Valamint 1 tipp. Én úgy szoktam használni a feloldást ujjlenyomattal, hogy rányomok a kijelző gombjára (felébresztem a telefont), majd a nyomást elengedem, de! az ujjamat nem veszem le a gombról. Kb. egy-másfél másodperc és felold.
-
mumk1
addikt
válasz
kovecses #1004 üzenetére
Szerintem is egyedi hiba lehet, nálam is hibátlanul működik az ujjlenyomat olvasó, szinte még soha nem tévesztett.
A Samsung korábbi "végighúzós" olvasójától fényévekkel jobban használható.Én Alpháról váltottam és igazából csak egy gondom van az S6-tal, nevezetesen a bluetooth körül van valami gebasz. Folyamatos problémám vele, hogy az autós kihangosító kikapcsolása után, eldobja a Pebble órámat is és nem is hajlandó rá visszakapcsolódni, csak ha kézzel újracsatlakoztatom. Ez eddig egy telefonomnál sem jelentkezett és az Alphánál sem okozott gondot.
-
-
ancsako
tag
válasz
kovecses #1004 üzenetére
Az ilyen szintű készüléknél az első pillanatokban (napokban) tapasztalt vélhető hibajelenséggel azonnal visszafordulok az értékesítő üzlethez. Inkább ők nézzenek hülyének, de nem egy 10.000- ft-os telefonról beszélünk... lehet, hogy beállítási tanáccsal is tudnak segíteni, de 3 napon belül cserélik ha ez valóban egyedi hiba.
A fórumkérdéssel csak az időd megy el... -
balika333
tag
válasz
kovecses #1004 üzenetére
Szia. Előtte iPhone 6 Plust használtam fel évig. (Igazából még megvan)
Ujjlenyomat olvaso" 99.9%-os, gyors hibátlan. Mindössze 1 mintát használok és tökéletes. IPhone szintű ha nem jobb! Ott valami baj lesz.
A videó nálam FullHD és 60fps-en van. Gyönyörű videókat csinálok vele (stabilizas kikapcsolva). Talán egy hajszálnyival jobb
Az iPhone kép minőség de hangban ez nagyon megveri.
Habár hozzá teszem egyelőre én is gondolkodok egy visszatérésen iOSre, de még adok esélyt az edgenek. Első telefon ami igazán megfog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest