- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Remus389
veterán
Oh ettől sokkal jobb beírni a tárcsázóba a *#0*#-et, az a "titkos szervízmenü", próbáljátok ki, mindent lehet tesztelni
Ha Samsung Amoledes használt telót veszel, elég ennyit tudni, nem kell semmilyen tesztprogi.
Na most tök jó, az egyik azt mondja be van kapcsolva alapból, a másik azt hogy nem. Mindegy beírom a *#0*#-et azt kiderül.
-
Rigormortis
újonc
nagyon örülök,hogy igy este felé humorkodsz de tényleg,annak már nem hogy neked ennyi jött le az egészből,de elmondom neked nem játék hackhoz kérek segítséget hanem ahhoz hogy mi lehet a baj mért nem müködnek az adott programok és mért írja ki az egyik hogy van root míg a másik hogy nincs,de ha nagyon rá vagy pörögve a játékra magét az apk fájt szoktam megbuzerbálni,ezek csak olyan végszükség programok,ha tudsz érdemben válaszolni akkor kösz ha nem akkor inkább hagyjál lógva.kösz.
-
-
jabbagoa
tag
Nem fogadott el semmit. Visszaraktam a simet akkor kérte a pin kódot de aztán a mintát. De mivel azt nem fogadta el így újraindításkor sikerült belèpnem a recovery módba asszem. Ott még factory reset... Sajnos így elveszett az összes fotóm. Csak azokról nem volt mentèsem
-
NemProfi
tag
Hát a kijelzőnek semmi baja. Azon kívűl, hogy pixelhibás ami ugye garanciális javítás. Csak betörtem az előlapi üveget ami előtte van.
De amikor cserélik a kijelzőt akkor az előlapot is vele. Ezért nem is értem.. 😑
Semmiféle biztosítás nincs. Úgyhogy kilőve. Jó drága még most is ehhez minden. 🤷♂️ -
-
-
-
Nekem 1 konkrét tapasztalatom van ilyen melegedéssel: tavaly nyáron mentem úgy, hogy navigáltam, vezetékes (szivargyújtós) töltő volt a telefonba dugva, és egyszercsak kiírta a készülék, hogy a töltést leállította, mert a telefon túlhevült. Hát, valóban volt vagy 60 fokos, szinte égette a kezem!
Szerintem melegszik a sima töltés közben is, plusz van a kocsiban alapból 30 fok, meg ugye süti a nap a készüléket...minden összeadódik.Felmerül a kérdés, hogy akkor hogyan töltsem? Mert az akksi annyira harmatos, hogy ha rendesen igénybe veszem, napi 2 alkalommal kellene tölteni.
Úgy szoktam áthidalni, hogy ha hosszú ideig csak megyek megyek, akkor a kijelzőt kikapcsolom, ilyenkor elég jól visszahűl.
Tudom, marketing, de a linkelt ebayos töltőben van valami temperature control, jelentsen az bármit, mindegy is, valahogy töltenem kell, miközben a telefon fel van tapasztva a szélvédőre. Qi gyorstöltést amúgyse tud az S6 Edge, szóval bízom a sikerben!
Megrendeltem, de tesztet nem találtam róla, szóval ha megjön, és lesz időm, írok róla egy kisebb szösszenetet.
-
tzsolesz
nagyúr
Majdnem ugyan az, de még sem. A kameragomb csúszkás az újban, és azzal lehet zoomolni is, kényelmesebb is.
(#9226) nggabi Akkor nem áll jól a szénám....
(#9228) fdani0807 Csak kérdés, hogy most a Telekomnál intézzem, vagy egyből a Samsungnál? Illetve hogyan fogalmazzam meg a hiba okát, hogy egyáltalán komolyan is vegyék? Mert ha azt írom, hogy gyorsan merül, az még nem érv...... Pláne ahogyan azt nggabi is mondja, az akksira csak 1 év gari volt......
-
tzsolesz
nagyúr
A telón nagyon ritkán hallgatok csak zenét, csak a kíváncsiság hajt hogy az új fícsőröket milyen eredménnyel tudják portolni a régi készülékekre. Amit csak lehet beszerzek. Időjárás, launcher stb.... Mert érdekel a téma...
Egyébként amig ezt leirtad, simán bekeférhetett volna egy igen vagy egy nem. De ez már megint csak egyéni szoc probléma. Jobb volt belekötni a kérdésbe... Érdekes....
-
-
Diokhan
addikt
-
Diokhan
addikt
Mindkét felvetést cáfolnom kell, mert az akkukímélő üzemmód ki van kapcsolva, soha nem is használtam. Azonban mivel nem ez volt az egyetlen hely, ahol ezzel kapcsolatban körül néztem, így már korábban olvastam róla, és próbáltam is ki-be kapcsolni az akku kímélő üzemmódot, de nem használt. A HW gond pedig azért van kizárva, mert bootolás közben felvillan 1x a gombok háttérvilágítása.
-
Tailor21
csendes tag
igazad van a másik telo 4100mAh volt az is sokat jelent. Alcor L10000 power bank lesz a kiszemelt.
Arra hogy miért akadozik ennél a telónál a mobilnet alkalmanként valaki tud megoldást?
+ az ujjlenyomat olvasó nem érzékel úgy hogy ne keljen lenyomni a gombot? ráadásul még így is lassan érzékel. -
NemProfi
tag
Végül nem adtam be. Nem volt cserekészülék náluk a firstphone-ban. Egyébként akit érdekel J1, J3, J5 szokott lenni csere amíg javítják. Csak nem kaptak még a Samsungtól.
Más.
A telefon kamerájában újkora óta van egy kis porszem vagy valami szennyeződés. Az elkészült képen nem látszik meg úgy tűnik nem zavar be sehova nálam. Ez egyéni probléma, vagy elég gyakran lehet vele találkozni? Érdemes lehet ezért beadni szervizbe? (garanciás a készülék)
-
NemProfi
tag
Azért én kíváncsi lennék a felbontás állítására. Hátha spórolna nekem néhány százalékot ha lejjebb venném mondjuk 720p-re.
AOD apk-t próbáltam feltenni az enyémre. A februári nem megy már fel azzal a hibával hogy van már ugyanilyen nevű csomag a telefonon. Az az előtti verzió felmegy, mikor állítani akarok rajta akkor leáll, újraindul. Viszont ha csak simán bekapcsolom akkor az "éjjeli óra" funkciót működteti..
A play áruházban egyébként több ilyen program is van ami az AOD-ot helyettesítheti. Például a "glance plus". Azonban egy idő után kikapcsolom mert mégse olyan mintha gyárilag beépülő cucc lenne de azért nem rossz, nekem ez tetszett a legjobban.
Akit érdekel esetleg az ilyesmi. -
tzsolesz
nagyúr
Ezt a hozzászólásom melyik részére érted?
Az elsőre? Nem tudom, tudom, hogy androidon nem úgy működik a multitask mint a windows rendszereken, de nekem valamiért mindig megnyugtatóbb valamiért ha a szabad RAM több. Elvégre nem hiába növelik az androidos telefonok memóriáját.A másodikra? Ez igazából egy kis kedvcsináló, lehet oda saját fotókat feltölteni, stb... Mások alkotásait megnézni, tanulni belőle stb....
-
Markizmark
addikt
Működnie kell anélkül is. Igaz nekem edge+-om van, de a lényeg ugyanaz. 2015 szeptemberben vettem a Telekomnál 5.1.1-el, azóta jött 6.0, utána sok kis biztonsági frissítés, majd 1 hete a 7.0.
SOHA nem csináltam FR-t rajta és kicsit sem lassú, 117 telepített alkalmazásom van és minden úgy működik ahogy kell.Nem mondom, hogy nem hasznos az FR, de anélkül is tökéletesen kell működnie.
-
BOBO6
aktív tag
-
Lajcsika
tag
Köszi!
Tegnap éjjel még nekiálltam és felraktam újra a T-s ROM-ot,de most betallóztam az Odinba az AP és az SCS fájlt is/előtte csak az AP fájl volt/.Re-partion nem volt kipipálva.
Így most indul a Tkomos logóval és jó lett minden,újra 32 GB-os a teló.
Egyedül az S.Health nem megy,Rootoltnak ismeri fel a készüléket.Knox 0-án áll.
Olvasom,hogy sok embernél van ez így.
Erre kéne már csak valami megoldás! -
szabochris
aktív tag
Sziasztok!
Barátnőm S6 Edge-ére szeretnék 7.0-át tenni. ( A telefon Telekomos.)
Ezt a UK függetlent tenném rá:
Vagy van ettől jobb amit érdemes rátenni?Model SM-G925F
Model name Galaxy S6 edge
Country United Kingdom / Ireland
Version Android 7.0
Changelist 10531122
Build date Wed, 01 Feb 2017 01:39:09 +0000
Security Patch Level 2017-02-01
Product code XEU
PDA G925FXXU5EQAC
CSC G925FOXA5EQB1Kérdésem, hogy ez nem jár garivesztéssel, ha olyan romot rakok rá ami nem magyar és még ki sem jött itt nálunk?
Illetve a módszer teljesen ugyanaz, mint az S7 Edge frissítésnél? Ugyanaz az Odin, ugyanúgy 4 fájlos ROM satöbbi?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest