Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Somatom

  addikt

  válasz t72killer #8 üzenetére

  Ezt nem igazán értem. A drón megcsinálja a képeket, aztán a kártyáját belerakod a telóba? Sztem nagyon macerás. Én biztos, hogy kártyaolvasót használnék OTG -n.

  Ami a média mentést illeti, azt símán lehet automatizálni. A telóm naponta 02:00 -kor leellenőrzi, hogy roamingban vagyok-e és ha nem, akkor az új tartalmat feltolja Gdrive -ba, amivel meg az otthoni NAS -om szinkronizál. Lehetne közvetlenül a NAS -ra is, de nekem ez szimpibb volt.

  Ami a fülest illeti, régebben én is ragaszkodtam a jack -hez, de már teljesen leszoktam róla. Legalább annyi hátránya is van. Port sérülés, kábel a rengetegben, stb. Teljesen áttértem kékfogra (Huawei freelace pro). Nincs kábel, nincs adapter, egy napot full használattal is kibír, töltéshez ugyanúgy USB port kell neki, mint a telónak, de akár a telóról is tölthető.

  [ Szerkesztve ]

  Samsung Note 9 (8/512) Android 9, Tab S7+ 5G

 • Frozen

  aktív tag

  válasz t72killer #8 üzenetére

  Hát pedig elég vicces 2022 ben a bumszli jack amikor kb 15 éve már Bt fülesem volt,manapság meg már akkora választék ,hogy nagyon nagyon nagy...
  Nem is értem aki ezen rugozik ki a bánat aki még használ egy mobilhoz vezetékes fülest? De összintén ez nagyon vissza maradott dolog szerintem is el kell engedni. Ha nem tetszik ,hogy nincs akkor egy régi mobilt kell venni amiben még van ,a fülesben is a régihez ragaszkodik valaki akkor lehet telobol is az jön ben :D

  Megnyertem a fogadás köszönöm azoknak akik hozzásegítettek,x mennyiségű eth volt a tét :)

Hozzászólok Aktív témák