Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • t72killer

  titán

  válasz darkarthur #6 üzenetére

  Nem engedem el. Tele van a tököm azzal, hogy minden szirszart külön kelljen töltögetni, vagy adapter kell hozzá.
  Mivel most költöztünk újfajta konnektoros országba, nekem az adapter hiánya is 1:1-ben fájt volna.

  Még amikor szóltak a hírek a telóról, 1 percig megfordult a fejemben, de ilyen áron teljesen esélytelen, vettem inkább egy a52s 5g-t. Mindennapi használatra tökéletes, 7 óra feletti SOT stabilan megvan, FELEennyibe kerül és nagyjából addig fogja kapni a biztonsági foltokat, mint ez a rajongói csoda.

  #4: nekem kell a microSD is. Nem azért, hogy feltétlen bővíteni akarnám (bár 128GB igazán nem egy óriási tárhely, ha 4k videózgat az ember!), hanem mert pl a drón, akciókamera microSD-n potyogtatja a termést és nomád felállásban nagyon jól jöhet, ha van ami ezt helyben megeszi. Az ember nem csak a civilizáció közepén mozog, legalábbis én nem.

  [ Szerkesztve ]

  "A win98 biztonságos, ui már vírust sem írnak rá 10 éve."

 • bteebi

  addikt

  válasz darkarthur #6 üzenetére

  Már pedig nem kell elengedni. A gyártók sajnos elengedték (de miért??), sok júzer viszont nem. Én se.

  A kameralyuk is borzalmas (és a notch is) borzalmas, de minden hülye azt nyomatja, mert ha már kitalálta az Apple meg a Samu, akkor nehogy már nekik ne legyen...

  Most kb. szinte csak a Sony gyárt "normális" okostelefont. Jack, no notch, no lyuk, de kitűnő OLED panel, jó kamerák és hangminőség. Cserébe horror ár... Pedig az Xperia 5 III amúgy kitűnő választás lenne.

  Ez a telefon meg ezzel a körítéssel szerintem leginkább a fail kategória... :U Nem lenne rossz, csak nem most. És leginkább nem ennyiért.

  Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.

Hozzászólok Aktív témák