- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila199207
tag
Sziasztok!
Feleségem S21 FE készülékén a legfrisebb android fut. Wifi nem kapcsol be, reddit forumon lévő wifi reset beállításokat elvégeztem, ekkor újra indítás után a wifi bekapcsolható pár percre, majd utána ismét kikapcsol és már nem kapcsolható be. Hiába inditom újra, teszem repülő módba majd vissza.Ami itt okosság van, azon túl vagyok? Más járt így?
https://www.reddit.com/r/samsunggalaxy/comments/11ix85m/the_wifi_button_wont_even_pressturn_on_samsung/
Köszönöm!
-
ricsmoka
tag
Sziasztok! Ma leváltották a telót 2 év után. Nagyon szerettem, de egy kicsit komolyabbra vágytam, ami szintén bírja 2 évig. Köszönöm a segítségeket!
-
atti1848
senior tag
Szia!
Nálunk már 2. telefon adja így meg magát.
Teljesen felforrósodik, ha töltőn van és nem is tölti fel, mert valósznűleg a meleg miatt korlátozza magát. Illetve bekapcsolt alapállapotban is forró és gyorsan merül.
Valószínűleg azért sem tudod használni a leírtakat, mert az akku folyton 0-n van.
Úgy sikerült felltölteni és lementeni róla mindent, hogy 1-2 powerbankkal töltöttem fel, miközben a hűtőszekrényben csücsült, ott nem tudott túl melegedni, viszont a hidegtől a powerbank is gyorsabban merült.
-
csabi98
tag
Sziasztok.
Sajnos sehogy sem sikerül megbarátkoznom ezzel a One Ui 7-tel.
A 6.1-el sokkal jobban ki voltam békülve és már megbántam,hogy frissítettem. (Várhattam volna még vele mondjuk nyár végéig) de nembaj ez már így alakult.
Jelenleg csak ezek a gondjaim vannak a One Ui 7-tel: Rendszerben néha-néha szaggatás jelentkezik,akku idő szerintem sokkal rosszabb mint eddig a 6.1 alatt (tanulási időszak letelte után sem sokat változott!),kicsit mintha jobban is melegedne használat közben a telefon mióta frissült.
Van a családban egy másik S21Fe 5G is és érdekes ott az üzemidős gondon kívűl más nem jelentkezett! A sajátomon hiába csináltam Recoveryből is próbaképp egy Wipe Cache Partition-t,pár napig mintha jó lenne aztán kezdődik előről a rendszerszintű szaggatás. Másik S21Fe-t a kezembe véve és nyomkodva mintha ott az egész rendszer gyorsabb/gördülékenyebb lenne pedig ugyanez a készülék még modellszám szerint is. (Sn-G990B) és a szoftver verzió minden megegyezik az enyémmel.
Kérdésem lenne,hogy egyébként van bármiféle opció,lehetőség,kiskapu arra,hogy én akár adatvesztéssel is. (Tiszta telepítéssel) visszatérjek a One Ui 7ről a 6.1-re? (Mondjuk Odin segítségével.) Mert ez a lagg,üzemidő probléma és miegymás botrányos. Másik zavaró dolog,hogy eddig a 6.1 alatt tudtam képet küldeni telefonálás közben multkor pont ezt akartam és nem lehet. Kerestem volna a beállításokban a Volte bekapcsolására vonatkozó beállítást,de nincs! Kártyámon szolgáltatói részről biztosan aktív mert miért pont frissítés után lett volna oda ez a lehetőség mikor előtte meg jó volt.
Nagyon megköszönném,ha valaki esetleg tud ebben segíteni! (Odint még a régi S3-S4 korszakból ismerem és használtam is párszor,de ha van újabb más működőképes app ami hasonló tudással rendelkezik az is jöhet!)
Huawei P30 alatt is csináltam már downgrade-t és ott akár a legelsőnek kiadott android verzióig is engedett volna visszamenni. Nemtudom,hogy a Samsung ilyen téren mennyire van védve? Mert ha olyasmi mint az Iphoneok védettsége az Ios-sel hogy gyakorlatilag ott nincs downgrade lehetőség akkor az nagyon király lesz. -
Sun777
tag
Mennyiért lehet manapság eladni egy 128as S21FE-t szerintetek? Hibátlan, csak újabb típusra váltottam azóta.
-
Taci
addikt
válasz
SztiviVander #7943 üzenetére
Köszönöm!
-
SztiviVander
addikt
Alaplap(on barmi alkatresz) elhalalozott. Megboldogult lg g2-m jart igy, en hasznaltam 2 evet, parom 1 evet, majd fiam elkezdett rajta jatszani es ugy mar egy evet se birt ki. Valami elfustolt benne. Az mondjuk probalt indulni (amikor toltore volt dugva akkor reagalt a bekapcs gombra) de nem tudott sose bebootolni. Megoldas: szerviz ha garis, uj telefon ha nem garis. Penzert javittatni az kb gtk. Vagy veszel egy torott kijelzost valahol ami amugy jo es atepited sajat magad az alaplapot a tiedbe, az meg talan vallalhato koltseg.
-
Taci
addikt
Sziasztok!
Öcsém S21 FE készüléke Instázás közben megfagyott, kikapcsolt. Azóta nem lehet bekapcsolni. Amiket próbáltunk:
- 10-20-30-60 mp-ig bekapcs gomb --> semmi
- ugyanez a fel, le és mindkettő hangerő gombbal --> semmi
- a fentiek úgy, hogy adapterrel töltve van --> semmi
- ugyanígy, csak gépre kötve --> semmi
- SIM kártyák kivéve --> semmiEgyedül akkor jött be a boot képernyő (logó), amikor adapterrel töltőre volt téve, forró volt a telefon, töltött (gondolom), aztán semmiből bejött a logó, mintha indulna, aztán újra feketeség megint, és azóta fel sem jött a logó sem.
Hátha ti tapasztaltatok már ilyet (akár korábbi telefonnal is), és tudjátok a megoldást.
Köszönöm.
-
DarkByte
addikt
Fotózza már le valaki mit kell nézni. Leszedtem a bumper-t de én a világon semmi különbséget nem látok. Pedig most már nekem is 3+ éves.
-
bozsozso
őstag
Olvasgatva a fórumot, megnéztem én is és a hátlap az enyémen is kezdett felválni.
-
direwolf
őstag
válasz
SztiviVander #7935 üzenetére
10k-250k között 2év, 250k felett 3év kötelező a jótállás. És nincs olyan hogy egyes részeire más vonatkozik. Csak a vételár számít.
Persze az eladó/gyártó ettől pozitív irányba eltérhet. -
Majom19
tag
válasz
SztiviVander #7933 üzenetére
Ha magamnak cserélem honnan rendeljek akksit?
-
Majom19
tag
válasz
SztiviVander #7935 üzenetére
Szervízt hívtam 1 évet mondott.
A telón folyamat játszottam rendszeresen melegedett sőt töltés közben is. Napi szinten nyúztam.
Most xiaomi 15, s25 honor 400proesetleg iphone on agyalok nemtudom.
Játék, streaming, fotózás, zenehallgatás. Stb. -
SztiviVander
addikt
válasz
Majom19 #7930 üzenetére
Majd a kiszedett akksit nezd meg, ha billeg az asztallapon akkor az pupos meg akkor is ha szemre nem is tunik fel meg ha igazabol az gondot meg egyelore nem is okozna. Eleg annyi ha parszor tulforrosodott (nyar, erosebb hasznalat/jatek, qi gyorstoltes vagy ezek kombinacioja) attol mar meg tud puposodni. Szep ara van mondjuk a cserenek, en lehet elgondolkodnek meger e fel ev jotallas ennyit. De valoszinuleg kicserelnem magam harmad ennyibol.
-
Majom19
tag
válasz
SztiviVander #7929 üzenetére
Hmm. Középen nem púposodik. De elviszem szervízbe.
-
Majom19
tag
Mennyire gáz, ha a 2.5éves telefonom hátlapja elválik?
(3 év jótállás)
-
DarkByte
addikt
válasz
gabber01 #7919 üzenetére
Szerintem felteheted, én semmi különöset nem fedeztem fel. A notification sávot visszaállítottam a régi összevont formára.
Ami zavar az pár státusz ikon elrejtése amit a többiek is írnak, pl. hogy nem látható közvetlenül ha ébresztő vagy az időzített ne zavarjanak mód aktív, ezeket csak ha lehúzod a sávot tudod megnézni. De igazából már megszoktam. -
gabber01
addikt
Sziasztok!
Megérkezett egy ideje a OneUI 7.0 frissítés, de még nem erőltettem egyelőre. Mik a tapasztalatok, felmehet nyugodtan vagy tele van bugokkal?
Ha nagyon gáz, akkor inkább elhalasztom amíg engedi. -
Dr.NX
addikt
Rosszul tudod, legalább nézz utána, mielőtt kijavítasz valakit (rosszul):
https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a0300151.kor
2. § (1) * A jótállás időtartama:
a) 10 000 forintot elérő, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
b) 250 000 forint eladási ár felett három év. -
Dr.NX
addikt
válasz
FrankMonzano #7910 üzenetére
Kipróbáltál bármit is a leírt workaroundok közül?
-
szabifotos
senior tag
Rossz topik, huppsz, félrement...
-
pitius
tag
válasz
FrankMonzano #7870 üzenetére
Oh ilyen nálam is volt. DNS probléma, de nem a szolgáltató miatt, hanem mert 2 hálózati eszközöm volt itthon, és azok vesztek össze. Amint a szolgáltatói eszközt bidge módba kértem és a saját routerem lett ami kezelt mindent, azonnal megjavult.
-
Majom19
tag
Kérdés, ha a yettel 3 év jótállást ad s21fe-re az akksi bele tartozik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G - 128Gb, Fekete - (151)
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Keresek SAMSUNG S, Note, A, Flip és Fold szériás mobilokat (Csak Hibás, Törött, Sérült, ázott)
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S21+ plus 128/8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest