-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cousin333
addikt
"Galaxy S 2 nem támogatja a tollat."
Igen, én is kb. erre kívántam utalni.
"De nehogy már egy 2magos, 1,4ghz-s telefonnak ilyen " gyorsnak" kelljen lenni."
A kérdés az volt, hogy gyorsabb-e, mint az S2... Android 2.3.x-nél a két mag tudtommal nem sokat számít. Egyébként meg rajzolásnál a lag - már amennyire a videóból kivehető, mert szinte mindig takarásban van - egyáltalán nem olyan vészes.
-
BDave
őstag
Mert aztán az Apple annyira nagyon változtatja a telefonja kinézetét. Ezt felróni egy cégnek baromság. Ha meg tetszik akkor nem tök mindegy hogy "ugyan úgy" néz ki mindegyik? Ebből a szövegből csak az irigykedést lehet kiérezni.
Dunbar: A képernyőelfordulást én csak eddig ezen láttam, de meg kell hagyni, jól néz ki.
Csak kár, hogy elrontották az egész telefon legkülöncködőbb újítását, a toll normális használatát. Így már eléggé megkérdőjelezhető a telefon értelme. Van egy funkció benne, de nem lehet használni. Olyan, mintha vennék egy HD TV-t de nem tudok rajta HD-filmeket nézni, mert csúnya a cucc színe. Persze attól még lehet vele normális adásokat nézni, de az akkor se olyan.
-
callmeakos
veterán
Hát mivel ez is a Galaxy modellsorozatba tartozik így talán érthető ez....
De olyan nagyon sokat ők sem tudnak variálni. Nagy kijelző némi kerettel plusz a hátlap. Amivel tudnak játszani az max a gombok formája meg a színek. Esetleg valami dekormotívum. Ennél többet ők sem tudnak variálni.... Ezért is hektikus az Apple vs. Samsung háború. Olyanon rágódnak egymással, amin nemes egyszerűséggel másokat is bevonhatnának a buliba, mert minden ugyanúgy néz ki alapjaiban......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest