- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave69
tag
de amúgy jó kis telefon azon kivül hogy nagy
3:05 sot-nál tartok és 63%kon vagyok és full vegyes használat.. wifi mobilnet folyamatos be van kapcsolva az AOD-is face üzenetek telefonálás 2-3 selfi fotó email játék is van benne meg böngészés automata fényerőn
-
Dave69
tag
Fhd+vagyok és nem enegedi tejes képernyőt meg jeleniteni a játékoknál meg a yutubon se ... qhd én is probáltam de azon se lett nagyobb... hol lehet a baj ?
-
Dave69
tag
Valaki esetleg tudja hogy a goggle fotokat hogy lehet vissza rakni a teló galériájába? Mert egyesevel mentegetni elég szar...
-
Dave69
tag
Na gyerekek 2 óra és note9 tulaj leszek én is
vettem egy sima fliptokot gyorsba hozzá hát jónagy lesz a telo meg kell hagyni
mate 10 pro csak 6" volt az s7 edge 5,5" fura lesz megszokni
-
Dave69
tag
válasz
tomee007007 #3362 üzenetére
na ez jól hangzik
én úgy vagyok vele ha már csúcskészülékem van akkor nem butítom le energiatakarékos móddal meg ilyenekkel
1 napot bírjon ki normálisan azt kész úgy is töltöm minden este
-
Dave69
tag
s7 edge-em 2 napot bírt ha dolgoztam,mert meló közbe csak néha rá frissitek a face-re pár üzenet 15-20 perc telefonálás naponta automata fényerő este egy két játék kb 15 perc amíg meg nem unom és Nagyából ennyi az igényem
de majd jövöhéten kiderül
hétfő este megyek a vodába a készülékért
ma kaptak készletre és egyből raktak is el 1-et nekem
(ismerős)
-
Dave69
tag
Illetve az aod mert a samsungnak nagyon tetszik az aod-ja jobb mint a huawei de amugy én minden este tőltöm ha kell neki ha nem
-
Dave69
tag
Na 3 hét tanakodás után, úgy döntöttem csatlakozok a samsung not9-hez én is és most hagyom a mate20-pro-t , remélem 2-év ig bírni fogja nekem rendesen
-
Dave69
tag
hát nem tudom... a szállítás esetleg?? a vod itt habizik össze vissza hogy most azért nincs 2 nap múlva meg amazért nincs de nemsokára lesz... tele van a puttonyom vele hogy van egy készülék ami 2 hónapos lesz és nem lehet meg venni???? persze hogy elgondolkodik az ember hogy inkább előrendel egy mostani bejövő készüléket a not helyet... igazából lehet hogy semmi köze de várom a választ hogy ők mit gondolnak erről hogy nem kapható a készülékük pedig lenne rá felhasználói igény
-
Dave69
tag
lehet
már 1 éve nincs samu telefonom
mate 10 pro-t használtam ott nekem nem volt gond a akkumulátor idejével
átlagos felhasználással ha dolgoztam akkor 2 napot bírt ha meg ithon voltam 1 nap vagy 1.5
nem volt vele bajom
épp van 1 hetem tanakodni hogy mate 20 pro lesz a kövi vagy not9
bár 3 hete nincs a vodánál sehol not9
-
Dave69
tag
-
Dave69
tag
válasz
icecave #3102 üzenetére
Not9 Érvek:
Nagyon JÓ az AOD
15-éve samsu vagyok
tetszik a szín világa olyan egyedi számomra stb,,Mate 20 Pro:
Tetszik a hajlított kijelzője egyben a noccsal
Mate 10 proval-meg voltam elégedve az AOD kivételével
tetszik a oda vissza vezeték nélküli töltése
és nem utolsó sorban ip68 lett ez is
és a kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasó is bejön
meg a 4200-zas aksi is jó dologszóval nem tudom
egyelőre egyik se kapható a vodánál
csak a huawei ami előrendelős csak várnom kel párnapot még vele ha arra jut a döntés... de passz... a lényeg hgy 2 évre kell jól döntenem most!!!
-
Dave69
tag
igazad van
másik topikba meg lebeszélnek kb a not9-ről
2 évre tervezek most kivételesen !!! eddig sűrűn válogattam telokat de most 2 évre meg kell állapodnom hogy nem cserélek
a not9 ha meg kapja az új androidot az jó lenne meg az AOD- az nagyon tetszik benne meg jó üzem idő stb... lehet ez lesz inkább
csak egy baj van hogy a vodánál 3 hete nem kapható a készülék
most 28-dikán tudok szerződést hosszabítani és jó lenne ha lenne a samu de ha nincs akkor meg előrendelem a huawei-t
nagy a dilema mi lenn a jó
-
Dave69
tag
én nagyon vacillálok a mate 20 pro és a not9 között .... nem tudom mi lenne a jó
-
Dave69
tag
28-dikán tudok szerződést hosszabbít a vodánál... november 5-ig tart a 20% kedvezmény ha online hosszabbítok... de nincs raktáron 1 hete..... remélem addig lesz valami mert nem szeretnék S9+ venni ha nem muszáj
-
Dave69
tag
én be raktam multkor a kosárba nekem ott jelzi hogy lehet rendelni
mert 28-dikán rendelem online meg akkor még van rá kedvezmény is 315 ezer helyet csak 255 lesz
-
Dave69
tag
mondjuk igazad van ha így nézzük!!! mind1 nem tágítok a samsung melől
sony-val kezdtem aztán tértem át a samura az összes S széria meg volt 7-ig s8 helyett jött a huawei.... bajom nem volt vele de nem tudtam meg békélni vele... samunál meg most meg töröm az S szériát mert Not-om meg soha nem volt ez lesz az első Not-om
-
Dave69
tag
nézegetem az s9+ és a not9 akkumulátor teszteket és a folyamatos kijelző idő eltérése az ilyen 30 perc a not9 javára pluszba... az árban pedig igen eltérő különbség van....
-
Dave69
tag
Sziasztok valaki esetleg a not9 vagy az s9+ közötti különbséget tapasztalta? olyan írjon akinek volt mind2 esetleg hogy mik a tapasztalatok
előre is köszönöm
-
Dave69
tag
hamarosan tudok én is váltani mate 10 pro-ról eddig s9+ volt szem előtt de a not9 is nagyon jó ahogy olvasom főleg az aksija ez nagy előny nálam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus - Black - Használt, karcmentes
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest