Új hozzászólás Aktív témák
-
ComptonLA
tag
válasz
szmayer1 #866 üzenetére
Amikor az asszonynak vettük nemrég, én is számításba vettem a lehetséges telókat, köztük a Sony-t is. Aztán a Mini2-nél maradtunk. Teljesen meg van vele elégedve. Ha nfc-st akartok, akkor sima S6500-at kell venni, mert az S6500D nem nfc-s!
De az nfc-s változatnál a dobozon fel is van tüntetve. -
sebgutkopf
őstag
válasz
szmayer1 #864 üzenetére
Elég egy kategória a két telefon. Fiamnak a mini 2 van, egy korrekt kis telefon, bár a kijelzőjét nem mondanám valami jónak, nagyon gyenge a betekintési szöge. Viszont ahogy látom a tipo se valami ász kijelzővel rendelkezik, a hw meg nagyjából egy ligában van mind a kettőnél.
A tipo-n ugyan már van ics, de ez egy lányt szerintem szintén nem igazán érdekel, míg a mini2-ben van nfc, ami nekem egy plusz pont, de pl a fiamnak ez aztán tök mindegy, hogy van-e.Mivel lányról van szó nekik fontos szokott lenni a külső. A legegyszerűbb ha megkérdezed, hogy melyik tetszik neki jobban, melyik a divatosabb és azt vedd. A többi mindegy kb ugyanaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest