Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem lehet venni majd másikat, de vigasztaljon, addigra annyira elavult lesz, mint a szoftver, mint a hardver hogy nem lesz biztonságos a használata. És nagy valószínűséggel, addigra szinte semmilyen applikáció nem lesz rá, amit érdemes lesz használni.
Már most elavultnak számít, még akkor is ha tökéletesen hozza azt amit egy átlag felhasználó elvár. Nézd csak meg a mai legdrágább telefonokat, mennyi mindenben okosabbak, szebbek, stb... Igaz, szerintem egy átlag felhasználó a felét se használja ki, általában.
-
törölt tag
Sziasztok, nem vagyok egy Android guru, de az normális hogy a Telekom samsung J5-re most jött meg a 8.1.0 SE 9.5? Nem igazán vagyok képben hogyan is kellene ennek mennie, működnie. A kérdésem az lenne inkább hogy másnak is most érkezett meg, vagy csak valamiért az én telefonom valamiért eddig nem kapta meg.
Ma volt a készülék szervizbe, mert megrepedt a vaku környékén az üveg? És mire haza értem, már az fogadott hogy van update, rá. De a napokban mikor elindítottam a frissítést, akkor azt írta minden a legfrissebb.
Tehát a kérdés más is ma kapta meg, vagy nálam volt valami kompromittálás ami miatt késet az update
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest