Hirdetés
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibby
addikt
Nehéz kérdés, inkább egyéni döntés.
Ennek szebb és kicsit nagyobb a kijelzője. A külsejük és a felhasználói felület eltér, ezt meg kell nézni magadnak. Solara mintha már lenne ICS. A kamera kb egy szint. Samsungban több a memória, ez hasznos, viszont a tárhely elosztása bajos lehet ha nagyon játszani akarsz. A proc órajel különbség nem sokat jelent.
Engem a kijelző fogott meg ebben, meg jó hardver, szép külső.Ελευθερια η θανατος
-
sdd2
veterán
Én is ezek közt gondolkodom. Ace 2 van nálam de a kamera nem a legjobb, főleg hogy videónál nincs fókusz. RAM mérete hiába nagyobb, az Ace 2-nek az kell is hogy ne döcögjön a TW rajta. A Sola kijelzője szebb mint az Ace 2-é, viszont 0,1 hüvelykel kisebb. Nálam teszten van az Ace 2 de a Sola-t fogom venni (hamarosan lesz teszt a samsungról). Ez az én véleményem.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
-
őstag
Ebből a hozzászólásból meg az látszik, hogy nem értesz hozzá. Nem bántásból mondom.
Az Ace2-ben több a RAM ami eléggé fontos dolog.
Nálam a Sola-nál a kijelző is gond, mert ugyan csak kicsit kisebb de más az aánya is. Hosszabb, ezért keskenyebb. Mivel elfordítva netezek ezért alacsony ezáltal.
De nem lebeszélni akarlak, csak amit írtál nem helyes megállapítás egyrészt, másrészt már végleg nem ide való. Off-ként se.
-
őstag
Még annyi, hogy nekem ezzel a "közel viszem a kezem már érzékel" dologgal is van bajom. Mivel nem ehhez szoktam hozzá, ezért eléggé közel tartom a képernyő felett a kezem. Állandóan érzékelne. Nem tudom ki lehet-e kapcsolni, de ha igen, akkor is, minek fizettem érte.
A proci teljesítmény közti különbség nem igazán számít (inkább a már említett RAM méret), hiszen a root után ezt 1.2-re lehet húzni biztosan, a Sola-ban marad 1.0. Egyébként ez sem számít, mert ahogy lesz root, inkább lefelé húzom, hogy ne fogyasszon sokat, mert a mindennapokban ez is felesleges.
Hogy konstruktív is legyek, ha nem tetszik az Ace2, akkor válaszd az Xperia P-t, mert az tényleg megéri a pénzét. Ha az drága, akkor a Samsung Advance-t. Az Advance-nek most vitték le az árát, olcsóbb az Ace2-nél a t-mobilnál. Kicsit több baj van vele, mint ezzel (meg gyanús is, hogy gyorsan ki akarják szórni a készletet), de jó telefon (azonos ram, nagyobb kijelző, 1.2 proci alapból).
-
Wa2x_
veterán
Ez mindjárt a vásárlást követő második napon történt, több, mint egy éve. Akkor lekopott kicsit ez a króm csík, meg lett két 2 mm-es hajszálkarc a kijelzőn.
Azóta - bár szilikontokban tartom - karcos lett a hátlapja a bejutott portól (gondolom én), illetve lett egy hajszálkarc a kamerám egészén keresztben. Szerencsére a képeket nem befolyásolja. Pedig tényleg vigyáztam rá.
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
Zsolto
őstag
Hát, őszintén megmondom, nem csodálom, mert nagyon kellemes kis készülék. Én egy hónapja használom, és még mindig nagyon élvezem, nem pezseg bennem a vágy a különböző parfétortákért és aszpikos babfőzelékekért, jó ez így is, a pisztáciás sütivel.
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
Zsolto
őstag
Viszont csak okulásképpen leírhatnád, miben látod az előnyeit. A Solán én is törtem a fejem, mikor ezt választottam, de végül már nem is tudom, miért ez győzött (ja, igen, pár ezer ficcsel olcsóbban adta a Telenor).
-
Zsolto
őstag
Ahan, akkor nekem más volt a felállás, én bónuszban vettem, úgy rémlik, 19k-ért, a Sola valamivel több lett volna. Amitől féltem, de már kezdem megszokni, az a fogása: nagyon csúszós, félek, hogy elejtem. Mindegy, sok sikert a cseréhez -- még ha az A2-re szerintem soha nem is lesz JB
-
apuc
őstag
A feleségem imádja az Ace2-őt, neki- hihetetlen módon- szuper fotókat csinál, igaz napfényes környezetben, nem beltérben fotózott vele.
Nekem is tetszik, főleg a kijelzője,de nálam sajnos bejött a marketingesek álma,
és első látásra szerelmes lettem az Xperia L-be, annyira jól néz ki.
Egy egyszerű, ám költséges megoldást alkalmazva így most váltottam Jelly Bean-re.
Odaadtam a "régi" Solát a fiamnak előre szülinapjára- már nagy, és eszméletlen boldog volt-
én meg vettem egy Xperia L-et, ami gyárilag JB- el jött ki.
Hááát mit ne mondjak, ég és föld a két teló.(persze árban is)
Az asszony pedig elégedett, nem érdekli milyen droid fut rajta -
col
addikt
Nekem meg az LG P710 Optimus L7 II (erre váltottam) Ez árban sem volt ütős
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
col
addikt
Nem is kell bezárnod, megteszi ezt az Android, gazdálkodik amennyire lehet a memóriával tudtommal. Az ACE2-nek sem a memória volt a legnagyobb baja, bár az be tudott lassulni még készenléti képernyő kioldásánál is.. az LG viszont hasít
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest