Hirdetés
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
válasz sebestyen93 #7880 üzenetére
Nem mert akkor törölsz mindent amit telepítettél, max. egy wipe cache meg wipe dalvik mehet, de full wipe nem kell úgyhogy a wipe data factory resetet hagyd ki.
-
ronin79
addikt
válasz sebestyen93 #7970 üzenetére
A D-kernel lecseréli a gyári recot cwm-re, nincs vele semmi gond, csak ha esetleg másik gyárin alapuló romot tennél fel akkor nem lesz wifi.
-
coyote55
őstag
válasz sebestyen93 #7976 üzenetére
Az Odin legyalul mindent.
Nem könnyű megszabadulni a CM-től
Már ott tartok, hogy Odinnal visszatettem a gyári MG2-t, és úgy telepítem a Minimalist ROM-ot.[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
ronin79
addikt
válasz sebestyen93 #8064 üzenetére
CWM->Aroma File Manager, megkeresed törlöd.
-
Bandus82
újonc
válasz sebestyen93 #8121 üzenetére
Azt nem írtam ugyan, de ezt már telepítettem korábban, illetve még előtte a KIES-t is leszedtem, miután olvastam, hogy az sem biztos, hogy jót tesz, ha telepítve van az Odin használata mellett.
-
Draken
őstag
válasz sebestyen93 #8141 üzenetére
Ez az amit kihagynék, mert nem az én művészetem a romolás, a másik fontos dolog, hogy nem az enyém a telefon!
-
JoolsNOS
veterán
válasz sebestyen93 #8149 üzenetére
Köszi
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
válasz sebestyen93 #8152 üzenetére
Itt amúgy nincs olyan mint sonynál volt? Mert ott ha használtam a gyári "frissítőt" a SEUS-t akkor úgy állította vissza mintha a gyárból jött volna ki. Itt a KIES viszont meghagyja az előtte telepített programokat, illetve mikor felraktam vele a legújabb szoftot oroszul nyitott Angliai a készülék, tehát angolul kellett volna, mint mikor megvettem.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
szekfizsolt
senior tag
válasz sebestyen93 #8157 üzenetére
Lehet buta kérdés, de nem találom XDA-n, honnan töltötted le? (itt csak énnem találok letöltési lehetőséget?)
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
szekfizsolt
senior tag
válasz sebestyen93 #8159 üzenetére
sebestyen93: Köszi, igazad lehet, valószínű csak a 10-es verzióig van...
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
ekko98
tag
válasz sebestyen93 #8165 üzenetére
XXMG2-re azt fel lehet rakni? Ill. Egy gyors talpaloba elmondanád h kell setupolni mert kicsit gyér az englishem mivel én deutschul tanulok(tudok)
"Reversing polarity"- Ekko main túl az 1m mastery ponton
-
ekko98
tag
válasz sebestyen93 #8170 üzenetére
Akkor csak úgy az XXMF1-est flashelem ahogy a setupban irja
"Reversing polarity"- Ekko main túl az 1m mastery ponton
-
coyote55
őstag
válasz sebestyen93 #8204 üzenetére
Próbáltam, jó.
Meguntam a sok gyári szemetet gyomlálgatni, ezért váltottam a Minimalist-ra.Memento Mori!
-
ronin79
addikt
válasz sebestyen93 #8224 üzenetére
MH1 moddot ajánlanám , csak most épp cm10.1-re van állítva a gép és az utolsó verzióba beleraktam a fly-on 5-öt ami sajnos hibás de ha hétvégén kijavítom egy próbára átküldöm
A stock moddokkal egy gond van, nem törlik a system partíciót csak az alkalmazásokat, úgyhogy ha felteszed a kyrillost utána a lite romot megmaradnak a kyrillos cuccai így egyik verzió sem fog tökéletesen működni. Lite romnál moutolni kell a partíciókat, ha ki akarod próbálni akkor előtte odinnal tedd fel a magyar repartost pucolónak. -
ronin79
addikt
válasz sebestyen93 #8226 üzenetére
Akkor igen, mert az updater.scriptből hiányzik az automount opció, így manuálisan kell cwm-ben telepítés előtt a system-preload-data.
[ Szerkesztve ]
-
KrissszG
tag
válasz sebestyen93 #8230 üzenetére
Egyébként hogy lehet rootolgatás nélkül föltenni?
Valóban kevesebb memória marad? Lehet javítani azon is valahogy?
Amúgy kell valami számlálót is nullázgatni?
Eléggé el vagyok ebben a témában most veszve..
[ Szerkesztve ]
-
mate1990
csendes tag
válasz sebestyen93 #8391 üzenetére
esetleg nem lenne erre valami letölthető alkalmazás?
-
bad-Mc2
tag
válasz sebestyen93 #8575 üzenetére
Gb-n első hsz.,
JB-n pedig triangle away asszem a jo megoldás..de én ilyet még nem csináltam úgyhogy sajna csak ennyit tudtam segíteni..[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
bad-Mc2
tag
válasz sebestyen93 #8577 üzenetére
Arra kell figyelni hogy gb-n más a metódus mint JB-n..más program kell hozzá..
Eladás bennem is felmerült de aztán elvetettem.. Tud mindent amire szükségem van..Najo 1-2 dolgot leszámítva.. De nem kapnék az árában jobbat.. Igy marad,meg veszek hozzá majd valami tabletet később..[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
ronin79
addikt
válasz sebestyen93 #8577 üzenetére
Triangle away a legegyszerűbb, legyen a telón jb és legyen rootolt aztán csak elindítod és flash counter nullázva, majd odinnal teljesen gyári állapotba varázsolod.
Amúgy délután és is megváltam az Ace2-től, nálad mi lesz az utódja?(#8578) bad-Mc2
Én 140 Euróért vettem az SIII minit azt Ace2-t meg pont ennyiért adtam el a 64GB-s karival úgyhogy nem sokat gondolkoztam az eladáson
[ Szerkesztve ]
-
ronin79
addikt
válasz sebestyen93 #8580 üzenetére
Lite Rom tökély, root van úgyhogy csak triangle kell majd ha végzett leellenőrzöd és mehet az odin.
-
ronin79
addikt
válasz sebestyen93 #8600 üzenetére
Publikusan nem, bennemaradt a root explorer és titanium backup is ami ebben a formában warez lenne, tesztelésre privátban igen.
-
sebestyen93
tag
válasz sebestyen93 #8604 üzenetére
vagyis ez csak a D-kernel, de nem hiszem, hogy más kernel felrakása nehezebb lenne.
Apple iPhone 13 Pro Max + Apple iPad 9th 10.2 + Apple Watch SE 2022 40mm
-
bad-Mc2
tag
válasz sebestyen93 #8630 üzenetére
Hááát, a beállítások menüben kéne neki lenni elvileg(S2,S3ban ott van), de az ace2-es jb-ből ez kimaradt.. egyedül ez a megforditom a telefont és némítja a hivás-hangerő van..ezt épp a Kisegítő lehetőségek menűben lehet megtalálni, ha jól emlékszem.. (ezzel nekem az volt a bajom, hogy, ha be volt kapcsolva ez az opció, akkor is némított minden hangot, ha pl ment a zenelejátszó...tehát konkrétan, kihangosítva hallgattam zenéz és megfordítottam, hogy a hangszóró ne az asztal felé álljon, hanem felfelé,hogy lehessen is hallani a muzsikát, akkor elhallgatott a zene.. )
New Galaxy Note 9 user
-
zorb
tag
válasz sebestyen93 #8600 üzenetére
Üdv.
64 gigás karit is kezeli?
(device-2013-10-19-205555.png
39.97 KB
4 days ago)
Thx.Samsung Galaxy S9 duos
-
bad-Mc2
tag
válasz sebestyen93 #8647 üzenetére
Hehe, de jó lenne.. Ha találsz rá megoldást, szólj mindenképpen..
New Galaxy Note 9 user
-
ronin79
addikt
válasz sebestyen93 #8646 üzenetére
Bele kéne tenni settings.apk-ba, vagy megnézni egyszerűen nincs-e benne csak letiltva és csak engedélyezni kell.
@Coyotte55
Milyen megoldás?[ Szerkesztve ]
-
akos_ur
aktív tag
-
jolti
senior tag
válasz sebestyen93 #8691 üzenetére
Ok. Köszi!
-
bad-Mc2
tag
válasz sebestyen93 #8750 üzenetére
Én még nem használtam de a névjegyzékben menü és ott importálás/exportálás alatt van egy olyan hogy importálás sim kártyáról..az nem az ami neked kell? Gondolom felteszi a sim-röl a telóra és látod őket..
Peti0726: A téma osszefoglalóban lévő dolgok a legfrissebbek a gyári (stock) dolgok közül..de Elég sok szó esik itt főzött/custom romokrol.. Ha érdekel irhatok róla pár sort,de majd csak holnap..most álmos vagyok már hozzá egy kicsit..[ Szerkesztve ]
New Galaxy Note 9 user
-
aelod
veterán
válasz sebestyen93 #8767 üzenetére
több verzióban fog futni
a tesztben lévő egész kellemes de ennyi pénzért?....[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
aelod
veterán
válasz sebestyen93 #8769 üzenetére
vagy THL W8... újonnan majdnem fele annyiért...
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
ronin79
addikt
válasz sebestyen93 #8925 üzenetére
Root explorerrel bemásolod a preloadba, majd likeled a systembe és újraindítás.
-
ronin79
addikt
válasz sebestyen93 #8928 üzenetére
Pedig működnie kell, hová másoltad be a preloadba és utána linkelted is a systembe???
-
bad-Mc2
tag
válasz sebestyen93 #8931 üzenetére
Javaslom az AndroidWeather-t..óra+időjárás..jo kis cucc..és free..
New Galaxy Note 9 user
-
Gyula196906
senior tag
válasz sebestyen93 #9188 üzenetére
üdv
erről a német I8160OXXMF1_DBT-ről tudnál dobni egy linket? ami nem hotfile-os
köszi[ Szerkesztve ]
-
Gyula196906
senior tag
válasz sebestyen93 #9209 üzenetére
köszi
a másik problémámra tudnál megoldást? (IMEI) -
Gyula196906
senior tag
válasz sebestyen93 #9216 üzenetére
az a baj sehol nem találok klasszikus 3 fájlos rom-ot (PDA+phone+CSC) abból a gyári helyre tenné. de hiába google-zok nem találok .
az az érdekes hogy az adat kapcsolat működik és regizik a hálózaton. csak a beszéd hívás nem megy "csak segélyhívás indítható" -
Gyula196906
senior tag
válasz sebestyen93 #9227 üzenetére
melyik a három közül
asszem még a független 2.3.6 -ot nem próbáltam -
Gyula196906
senior tag
válasz sebestyen93 #9229 üzenetére
sajna azzal se ...
regisztrál a hálózaton sikeresen ... aztán mégse semmi -
TomMusic
őstag
válasz sebestyen93 #9258 üzenetére
Köszi!
Közben már fölraktam a 4.1.2-es JB-t, most tesztelgetem.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
ziarimotachi
tag
válasz sebestyen93 #9270 üzenetére
Azt írja ki érvénytelen csatlakozási probléma vagy érvénytelen MMI-kód.
-
Gyula196906
senior tag
válasz sebestyen93 #9279 üzenetére
az enyém még annyit sem reagál rá.semmi nem történik
-
Gyula196906
senior tag
válasz sebestyen93 #9281 üzenetére
ahha
sejtettem hogy azért
köszi a megerősítést
egyébként bármilyen romot teszek fel semelyikkel nem áll vissza
most cm 11 van rajta, egész jó
ha nem lenne ez az imei probléma tökre eltudnám viselni de sajna nem jó( de miért pont az utolsó 3 számjegy mászott el soha nem fogom kitalálni
lehet hogy már "barkács teló" volt
amikor megvettem nem néztem meg
de ha a cimkéhez nézem az utolsó 3 szám nem stimmel most (tés volt, függetlenítettem és töröltem a flash countert, 4 volt benne)
de tés romra sem áll vissza az imei (makacs)ha valakinek van valami épkézláb ötlete (szervízen kívül (nincs rá pénzem)) és megosztaná velem , örömmel venném
-
GEPESZ66
veterán
válasz sebestyen93 #9459 üzenetére
Nálam nem volt ilyen.Sony-nál írtak erről,de az újraindítás megoldja.
-
coyote55
őstag
válasz sebestyen93 #9534 üzenetére
Ma már nem érek rá, de holnap - ha neked is jó - megbeszéljük.
Memento Mori!
-
coyote55
őstag
válasz sebestyen93 #9545 üzenetére
Class6 alatt meg sem érdemes csinálni, mert csak visszafogja a rendszert. Ajánlott a class10.
A Swapper2 beállításai: elindítod->menü->advanced->use swap partíció.
Itt kéri a partíció nevét, és fel is kínál egyet, de nem szabad elfogadni! Ha mégis elfogadod, jöhet a repartos Odin, hogy rendbe tegye a telefont...
Azzal kellett volna kezdenem, hogy mielőtt a swapot használnád, xda-ról szedd le és telepítsd a "Modded Vfold.stab.zip" fájlt. Ezzel tulajdonképpen emulálod az extSD-t, de ez így jó!
Vigyázzatok, van ilyen CM-re is, de az a Minimal_ZERO-hoz nem jó!
Telepítés (és újraindítás) után jöhet a Swapper2.
A felkínált swap partíció neve a 0P3-ra végződik, ezt át kell javítani 1P3-ra. Ha nem javítod át, a system partíciót fogja swapként használni, és az árt az egészségnek! (próbáltam, higgyetek nekem! )
Tehát be kell jelölni a "Use swap partition"-t, a "Recreate swap file" és a "Reformat swap" pontokat. Visszalépünk.
Bejelöljük a "run swapper at startup" pontot, a "Swap size" pont alatt beállítjuk a partíció méretét (max. 256 MB lehet!) és a "Swappiness"-t. Utóbbit én 20-ra szoktam állítani.
Végeztünk a beállításokkal, kilépünk belőle.
Rábökünk az "ON"-ra. A következőt fogja kiírni:
Setting swappiness OK
Turning swap off(partition)FAIL
swapoff:/dev/block/mmcblk1p3: Invalid argumentFormatting swap partitionOK
Enabling swap(partition)OK
All done!Elkészítettük és használatba is vettük a 256 MB-os swap partíciót.
[ Szerkesztve ]
Memento Mori!
-
hotibi
aktív tag
válasz sebestyen93 #9549 üzenetére
BTU van nekem fent talán két hete. Semmi bajom vele. Névjegyzék tárcsázó is hamarabb tölt mint JB XEH alatt. Igaz alig van fent pár alkalmazás. Fejlesztő opcioban az animációk csökkentett módban. Szinte minden felesleges cucc jegelve link2SD vel. Youtube is. Sart launchert használok. Data, bt. wifi egész nap bekapcsolva. Szinkronizálások helyadatkérések kikapcsolva. Azért sokat nyomkodom, sms, és hanghivások is vannak. 20 óra így. Számomra igy megfelelő.
TomUsic:
Build date: Fri, 15 Nov 2013 07:08:30 +0000
Product Code: BTU
PDA: I8160XXMK2
CSC: I8160BTUMK2
MODEM: I8160XXMK2ez van nekem fent. NgGabi repartos ra ment rá.
[ Szerkesztve ]
-
Gyula196906
senior tag
válasz sebestyen93 #9649 üzenetére
Hát az én lelkes tapizásomat is kibírta késő du-ig
mindig mindent mobilról csinálok annak ellenérw hogy két sz.gép is van itthon, de hát a gyerekek..... -
tomszli11
tag
válasz sebestyen93 #10110 üzenetére
Hali!
4.1.2-van rajta, van egy haverom neki az ace2-se egyáltalán nem fagy meg semmi baj nincs vele. szentetek elvigyem szervizeltetni???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Formula-1 humoros
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ukrajnai háború
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest