Hirdetés
-
Mobilarena
JB 624MB rammal, az orosz rom felrakása nélkül: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
bad-Mc2
tag
Sziasztok!
Na, hát ez a CM 10.1 nagyon jó választás volt.. most már pár nap tesztelés távlatából is..mindennel meg vagyok elégedve..teljesen jól megy..bár egy Greenify azért sokat dob rajta..még a cpu governorokkal játszadozom picit, hogy kiválasszam a legjobbat, bár lehet ráteszek egy D-kernelt is, hogy teljesen jó legyen a használhatóság-üzemidő kombináció, de a beépített ütemező sem rossz, de csak kis üzemidő hosszabbodást sikerült elérni eddig.. (Bár ez is bőven jobb mint a stock JB-vel)
Jóság:
Volt régebben téma, hogy hiányzik a telóból az értesítő led és van rá app, hogy az érintőgombok jelezzék, ha van valami elmulasztott esemény...hát ebben a cm 10.1-ben ez beépített feature.. (Igaz még a beállításait nem találtam meg, de működni működik)
Hiányolom:
A swipe billentyűzet..Elméletileg van, és működik is, lehet csúsztatni a betűkön, megy is a "kis kék kígyó" , de sajnos a szavakat nem írja be..Kicsit más: @Ronin79: Cm alatt azt a fényerő állító csuszkát az állapotsorba, hogyan eszkábáltad bele? (Mikor volt, nem szerettem, most hogy már nincs hiányzik egy kicsit.. )
Nagyon más: Kéne nekem, egy jó naptár widget.. Eddig goLauncherem volt, azalatt volt egy GoCalendar widget, ami a leghasznosabb dolog volt a világon, de sajnos, hogy nincs fönt Launcher, nem működik, ha csak külön leszedem a playről.. És valahogy pótolni szeretném.. Van ötlete valakinek? Lényeg, hogy Google Calendarral szinkronizálható és havi bontású legyen a kitehető widget (tehát láthassam a 30 napot egyszerre, és azt is, látszon, h. melyik napra van már betéve esemény)
New Galaxy Note 9 user
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest