-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Wallenberg #2385 üzenetére
Új AnTuTuval ennyi . Régebbi AnTuTuval 167000 körül ment . Ezért gáz az AnTuTu mert ahogy frissítik mindig mást mutat.
-
TaRka94
senior tag
válasz
Wallenberg #2152 üzenetére
A kék inkább csajosabb kék szerintem.
-
Nerd
aktív tag
válasz
Wallenberg #2152 üzenetére
Nem, en ezert vettem keket.
-
tony7
tag
válasz
Wallenberg #1045 üzenetére
Az Emag saját garanciát ad szóval akinek fontos a 2 év gyártói garancia az jobb ha kerüli őket. Az Euronics az talán gyárit. De nem biztos.
-
Alister71
nagyúr
válasz
Wallenberg #562 üzenetére
Feketét csak akkor, ha utálod, hogy ilyen szép a kijelző
-
Imi1981
veterán
válasz
Wallenberg #562 üzenetére
Én ezt vettem [link] . A kép alapján körbe van keret a valóságban csak az alján és tetején, az oldalán nincs. A 2.5d lekerekítés miatt a két oldalán kb 1 mm sávban nem tapad (az 5000 Ft-os telenoros üvegfólia se tapadt ott le és sokkal szarabb volt és rontotta a kijelző minőségét) le de a teljes látható képet lefedi. Ja és olcsó. Jobbat még nem találtam de linkeltek a másik topikban ami elvileg szinte tökéletes [link], ezt még nem próbáltam.
-
Luissimo
veterán
válasz
Wallenberg #559 üzenetére
A szinátmetes hátlap elegáns, de csak amig:
- össze nem fogdossa az ember,
- ugyis teszel rá tokot vagy hátlapot, akkormeg ugysem látszik a szépsége 😃 -
bul07
nagyúr
válasz
Wallenberg #559 üzenetére
Igen
IgenNem kell regisztrálni és tényleg csak 1év garancia van az aksira
Ha 13hónapba kinyomja a hátlapot akkor is fizetni kell a cseréért
Ha írtak a Samsungos garancia papira IMEI számot akkor ellenőrizd le hogy helyesen van e , és hogy tényleg az IMEI számot írták e rá mert a széria szám nem jó
-
bul07
nagyúr
válasz
Wallenberg #396 üzenetére
Egyik sincs rajta (nekem nem volt)
Egy kemény műanyag fóliába van beletéve amire pár tulajdonság rá van nyomtatvaAmíg nincs tokba és üvegfólia rajta szőnyeges szobából én nem merném kivinni
Nem is vittem az enyémet(#390) Nordik
Szerintem a GG3 nagyon nagy visszalépés, nagy spórolás
Mint írtam a 2016-os A5 is már GG4-el jött ki
Fóliát én nem próbálnám ki az a leesés ellen nem annyira védGG4
2014-ben a Corning azzal a merész célkitűzéssel mutatta be a legújabb Gorilla Glass-t, hogy meg inkább megerősítették az üveg szerkezetét. Felmérések azt mutatták, hogy a képernyősérülések 70%-a leejtésből adódott, így ezt a verziót épp ez ellen lett fejlesztve. Laborvizsgálatok szerint az elődhöz képest ez a verzió kétszeres erőséggel bírt. A sorben következő Samsung Galaxy S5 mellett a Zenfone 2 széria és több más csúcskészülék esetében is felhasználták.Én ebből azt szűröm le hogy nagyon erősen kell óvni a leesés ellen a telefon, szerintem nem véletlen a két fórumtárs pórul járása se
Ezt a videót érdemes megnézni a 3-as a 4-sel hasonlítja össze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest