- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Firmware letöltése
XEH (független) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
TMH (Telekom) - 2023-02-01 (Frissítés: 2024-05-27) [Android 11]
Felhasználók fotói az A70-nel
Galéria
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeZ...
aktív tag
"Ez egy nem csúcs mobil így nincs csúcs szolgáltatást, csak úgy ingyen nem jár"
Egy kib..tt átalakító szerintem nem csúcs szolgáltatás, de ahogy írtam, részemről kifizetem, csak ne kelljen ide-oda járkálnom érte, mert csak otthon tudom meg, hogy nincsen benne.
"mit éreznél mikkor megveszel jó drágán egy Apple telefont"
Erre könnyű a válasz: semmit, mert nem veszek Apple-t sosem. -
FeZ...
aktív tag
Ha rám (is) gondoltál, nem sértesz meg, azt csak valami éles- , hegyes tárggyal tudnál
. Engem nem az zavar, hogy venni kell hozzá plusz cuccot, de egy ilyen kis sz@r toldó vajon mennyibe kerülhet ? Facért nem lehet betenni a dobozba, hogy a dolgozó, ha boldogan hazamegy és össze akar valamit dugni valamivel
, akkor ne kelljen már visszatúráznia a boltba. Részemről annyival adják drágábban a telefont és kifizetem a drágább vételárat..
-
fezsoo
aktív tag
Köszönöm.
A fogaskerék valahogy elkerülte a figyelmem.Még egy problémám lenne.
Használtam a QuickMemo+ alkalmazást. Amibe sok fontos jegyzetem volt. De ezeket nem tudom megnyitni.
Megvannak az SD kártyán a .lqm kiterjesztésű fájlok. De nem megyek vele semmire.Van esetleg valami ötlet erre?
-
fjudors
aktív tag
illetve, lehet még naptáron keresztül...
én pl külön naptárba felszinkronizálom a hívásnaplót. ott több évre visszamenőleg megvannak az adatok, kereshetőek telefoncserétől függetlenül.onnan ki lehet importálni, akár...
igaz, egy másik programmal meg fájlba mentem..
volt, hogy jól jött már a visszakeresés...ahhoz képest, hogy kedvezményes a csomagod, nem beszélsz sokat
én júl 10-én vettem a készüléket,ez a magán készülék...
pedig utálok telefonálni, csak a szükséges dolgokra koncentrálok.
mondjuk, az ügyfélszolgálati telefonálások sokat dobnak rajta... -
Imi1981
veterán
A fekete keretes nagyon nem jó szerintem. Teljes kijelző kijelzős weboldalakon nem látom a sorok elejét és végét olvasáskor ami nagyon idegesítő . Nekem is jött most egy fekete keretes de rápróbáltam a telóra és raktam is félre a francba mert két oldalt 1-1 mm-t kitakar. Ez amit tegnap raktam rá egész jó így már és tökéletesen takar. Még eddig ez a legjobb üvegfólia amit használtam.
-
Köszi! A Mate 20 ból is kihozok 2-3 napot, két kártyám van benne a privát flottás meg egy céges, de a Digi kártyának keresek egy olyan telefont ami nagy kijelző, nagy akku. Még az Asus Zenfone Max Pro M2 néztem annak 5000 az akkuja, vagy az Ulefone Power 5 az 13000. Tetszik az A70 de még válogatok rengeteg a választék. Az értesítésekre visszatérve nekem sem jelez mindig lezárt kijelzőnél csak akkor ha feloldom a telefont pedig be van kapcsolva minden. Ez nem biztos hogy a telefon hibája, más fórumokon is írták más telefonoknál is ezt a hibát.
-
AthlonXP
őstag
Hát na!
Pedig az ujjlenyomat olvasó volt az egyik ok, amiért megvettem ezt a telefont.
Egy P8-at cseréltem le, aminél 8 jegyű pin kódot használtam. Baromi idegesítő volt minden egyes alkalommal beírni, amikor használni akartam a telefont. De lezáratlanul meg nem akartam hagyni.
Az A70-nél meg úgy voltam, végre elég lesz csak megérinteni a kijelzőt, amihez fel sem kell emelni a telefont az asztalról és már kész is.
De most jó 3 hete van meg a telefon és még ki se próbáltam azt a részét a telefonnak.
Az arc felismerés az első bekapcsolás óta használatban van és teljesen meg vagyok elégedve vele, jól működik és gyorsan, sötétben is, így nem is érzem szükségét mást használni feloldáshoz. -
Imi1981
veterán
Ha kitakar a kijelzőből az nálam kizáró ok, hogy ne használjam. 1-1 mm nagyon sok és zavaró. Inkább ne tapadjon fel az a 1-1 mm a széleken (mert eddig ami volt nem tapadt le) de átlátszó keret nélküli legyen az üveg és látható az egész kijelző (szerintem).
Más ! Valaki nem tudja, hogy fogják e javítani a színhőmérséklet állítást a következő frissítésben? Vagy a következő frissítésről nem lehet ilyenkor még tudni semmit?
-
AthlonXP
őstag
Net nélkül is ad be reklámot? Nagyon sok alkalmazás dobál reklámokat, használat közben, de ha kikapcsoljuk a netet, akkor már nem. Persze ha kell a net az alkalmazáshoz, akkor nyilván ez az opció nem működik, de a többi esetben igen. Az ébresztőhöz biztos nem kell net, gondolom...
-
kalmandi
csendes tag
Ez sem rossz, 60W, bár én használom macbook töltésre is:
https://smartdiszkont.hu/baseus-csepp-alaku-type-c-pd2-0-60w-tolto-kabel-vilagitassal-2m-fekete-4207 -
Imi1981
veterán
Szia! Ez : Körbe fekete keretes[link]
Méret 160x72(mm), notch kivágott, liquid nem volt hozzá, kijelzőt kitölti
Ennél a két oldalán nem lóg bele a fekete keret a még látható képbe? Ha nem akkor ez a legjobb.Én ilyen keretest kaptam [kép] [kép] [kép] Itt látszik, hogy nem kicsit lóg bele a látható képbe. Ennek így meg nincs értelme.
-
-
Imi1981
veterán
Ja hogy ez még nincs felrakva/feltapasztva rendesen a kijelzőre csak ráraktad? Akkor azért volt fura. Ha felrakod rendesen arra lennék kíváncsi, hogy a két széle feltapad e rendesen vagy kb 1 mm nem.
ben11 Nem fekete kerestest használok. Nekem kiér a széléig viszont 1 mm két oldalán nem tapad fel.
-
bul07
nagyúr
Jelentem nekem ez a tok nem vált be(abban a hozzászólásban amire válaszolok)
Jobban csúszik mint a másik, két sarkánál ha fogom sokkal többször csúszott ki a újaim közül
Anyaga puhább és jobban eláll nem olyan feszesHolnap reggel térek is vissza a átlátszó kékre
A tok megmarad tartaléknak egyenlőre, míg meg nem jön a harmadik fajta [link]
hogy utána mit kezdek vele nem tudom, eladni lehetetten meg ugye használtam is két napig
Lehet majd felajánlom hogy posta fejében(sima boríték) elküldöm bárkinek, (bár majd rákérdezek hogy sima levélként felveszik e mert ha nem nem ér annyit se) -
Nordik
őstag
Közbe probalgattam hátha nem érti valaki.
Igazából össze vetettem Messengerrel és aki ott éppen nem volt online azt nem mutatja az üzenetküldő alkalmazás se onlinenak, tehát alapból Smst küldene neki.
Mondjuk így nem értem mi értelme az automatikus opciónak. Elvileg eltudja dönteni a készülék hogyan küldje. És mondom nekem valamiért a csevegést rakja alapertelmezettnek. Bár ez lehet szolgaltato függő is.
-
Nordik
őstag
-
bul07
nagyúr
Na szóval tegnapi anomáliám
Voltam Romániába kicsit vásárolni [link]
Átmentem szépen át is ált Román hálózatra és az időt is duplán mutatta itthonit meg az ottanit
Hazajöttünk hálózat vissza is állt, és eltűnt a dupla óra jelzés
Csakhogy
Akármit csináltam rendes időnek a román időt mutatta
Úgy volt beállítva hogy Automatikus dátum és idő, na mondom akkor kézi hálózat keresés, Telekom HU-ra lőttem be, de az időt csak román volt
Ekkor kilőttem az automatikust és meglepetésemre Régiónál Románia szerepelt(itt), na szépen beállítottam a MagyartEkkor magyar idő volt csak ugye ez így nem normális csak jobb az automatikus ha mennénk megint Románba ne kelljen állítgatni
Ekkor visszaállítottam az automatikus hálózatot, oké, na ekkor megint Automatikusra a dátum és időt, és megint átváltott Román időre
Itt indítottam újra a telefont és ekkor ált helyre az idő
De ez így nem normális hogy határon átlépve ezt csinálja, oké hogy ez egyszeri volt még , de ha nem veszem észre hogy nem stimmel az idő mai napomat teljesen szétcseszte volna az egy órával korábbi ébresztő
Tehát figyeljetek ha átlépitek a határt hogy megfelelő időt mutassa
-
-
Nordik
őstag
Nekem is rendszeresen van ilyen... Sötét marad a kijelző bejövő hivasnal. Remélem jön hamarosan frissítés ahol javítják, mert ez így nagyon nem jó.
A másik, hogy szerintem a kijelző érzékenységenek nem pontossagan is lehetne javítani. Gepelesnel rendszeresen mellé utok, nem túl pontos szerintem az előző telefonokhoz képest.
-
samujózsi
senior tag
Nekem olyan volt épp tegnap, hogy párom hívott, állítólag kicsöngött és olyan hangja volt a végén, mintha én nyomtam volna ki, de nálam semmilyen formában nem jelent meg a hívás.
Hívott a másik számon, az megjött.
Azt nem tudom, hogy a telefonom hülyesége volt vagy a digi tesztüzemre lehet-e visszavezetni. -
bul07
nagyúr
Minden rendben, edigital rendbe megküldte a magyar Samsung garancia jegyet, le is van pecsételve, igaz az IMEI szám nincs ráírva de jobb ez így ha nagyon kell egy kék tollal én is rá tudom írni (inkább mint esetleg hibás szám legyen odaírva)
Tehát aki nem kapott rendes Samsungos garancia papírt fell kell őket hívni és kivárni a telefonos ügyintézőt és kérni a pótlását, nem lehetetlen küldetés
Hogy a telefonnak kapcsoltba is legyen kérdésem
Járt már úgy valaki hogy kijelzőn lehetett látni hogy ép van bejövő hívás de nem csörgött a telefon?
Én tegnap ép így jártam
Előttem volt az asztalon a telefon látom hogy feléled a kijelző és van egy bejövő hívás, de hangja az nem volt a telefonnak
Kinyomtam mert én szoktam mindenkit visszahívni, és visszahívtam, majd a beszélgetés végén megkértem hogy csörgessen már megint ki ha letettük, visszahívott és akkor már rendbe csörgött -
-
Nordik
őstag
-
BOBO6
aktív tag
-
Tavaly szívtam ilyennel (A5 2017, EMAG). A telefon "hivatalos" forrásból származott (forgalmazó: Samsung Mo. Zrt, importőr: Bravophone Kft), bontatlan, magyar zárjeggyel, de mivel bontatlan csomagolásban küldték, nem volt kitöltve / lepecsételve a garanciajegy. A Samsung szerviz elfogadta volna, HA az IMEI / serial szerepelt volna a számlán, de a **** EMAG nem olyat küldött. Ezek alapján ha a számlán egyértelműen szerepelnek a készülék egyedi azonosítói, nincs gond (OFF: az EMAG javította jótállás keretében, jó is lett, de 30 napig tartott. Samsung gyári szerviznek jobban örültem volna...)
-
tony7
tag
Az Edigital és az Emag egyesült már? Mert volt róla szó és ha igen akkor lehet ők is olyan garanciával értékesítik a termékeiket mint az Emag. Amúgy mind a kettőnél akciós a készülék és ugyan az az ár. Lehet egy a beszerzési forrás is ugyanaz.Viszont akkor meg tényleg lehet jobb ha visszaküldöd vagy viszed nekik a készülèket.
Indián 74 A telekomos garancia hivatalosan 1 év de mivel hivatalos magyar forrásból szerzik be a készülékeiket a samsung adja a második évet. Régebben regisztrálni kellett a készülékeket ,hogy a plusz 1 évet megkapd ,mostmár viszont nincs regisztráció -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest