- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vmaxter
tag
Sziasztok!
Hogy a fészkes fenébe tudom elérni (bocsánat a megfogalmazásért) a telefonom, hogy az értesítéseket az arcomba nyomja úgy, hogy a zárolt képernyőn az megjelenjen. És ne csak a háttérben, egy jelzéssel, rezgéssel jelezzen. Ha nincs a közelemben ilyenkor a teló simán elsiklom egy fontos értesítés felett. Régebbi telefonokon volt egy olyan, hogy a led pirosan világított, ha értesítésem, vagy hívásom volt. Köszi -
pinnacle
nagyúr
Azt olvastátok, hogy a Cube ACR csak saját oldalról letöltve működik? Így lehet csak engedélyezni a Cube App Connectort.
-
agy73p
senior tag
Ha zenét hallgatok Spotify, YouTube vagy egyéb appon, meg lehet valahogy oldani, hogy a Viber és Messenger üzenetek érkezése közben ne halkuljon el 2 másodpercre?
Köszi -
ricsip
addikt
+sok. Nálam tölteni töltött, de számítógépre dugás USB-s adatkapcsolaton meghülyült, nem érzékelt, lassan másolt, fel sem ismerte néha a telefont. Fogpiszkáló, rá 1-2 csepp izopropil alkohol (IPA, de nem a sör!) és óvatosan kikaprgattam a látszólag semmit. Viszont azonnal működött utána. Ilyen szarakodást mikro-usb, mini usb előtte sosem csinált. Az usb-c-ről meg rendszeresen olvasni h. mindenkinek koszolódik elfele, meg csinálja ezeket a lassútöltés, vízcsepp, nemismerifel hibákat.
-
Breki
veterán
válasz
orso0355 #10380 üzenetére
mesenger és facebook helyet érdemes kisebb használhatóbb kevésbé erőforrás igényes alternatívákat használni
én évekig használtam pl Facebook helyett a Maki-t
[link]
Sajnos ezzel a telefonnal a frissítés óta nem megy, bár lehet csak keresnem kéne egy frissebb verziót.
Mesenger helyett pedig egyszerűen Mesenger Lite nálam hibátlan.
[link] -
agy73p
senior tag
válasz
orso0355 #10380 üzenetére
Hú, mennyit kínlódtam én ezzel egy időben. Kérdezgettem mindenkit, hogy nekik csinálja-e ugyanezt, de nem nagyon volt ilyen. Üres karika volt nagyon gyakran az elküldött üzenet mellett, akár órákig is. Ki-be kapcsolgattam a netet, újraindítás, cache törlés, stb semmi nem segített.
Viszont én is erre jöttem rá anno, hogy 2 telefonon használtam párhuzamosan, ez azért lehetett. Aztán megszűnt, mióta csak ezt az egyet használom dupla SIM kártyával.
Persze, nem biztos, hogy így van, de én ennek tudtam be. -
pitör84
tag
Szerintetek is szerviz gyanús a telefon?
Szerintem különösebb ok nélkül (talán nagyon picit vizes volt a kezem) előjött a vízcsepp ikon így tölteni nem tudtam, azután nehezen eltűnt valahogy a vízcsepp, de utána mindig megszakad a töltés, most az is rendeződött, viszont a gyorstöltés elszállt, az még nem jött vissza....nem tudom mi lehet a baj -
kutga
félisten
válasz
Peterhappy #10374 üzenetére
Jaj de jó.
Elsőként szoktam törölni a telefonról, de így kénytelen leszek feltenni.
-
válasz
Peterhappy #10374 üzenetére
Na akkor fogok én váltani.
Azt a kémprogramot én fel nem teszem...
-
-
Technoman
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. A családban van egy ilyen telefon. A készülék jól müxik, szeretik is. Egyetlen egy hibája van, hogy zsebben hordás közben valahogy a teló, állandan feloldja a képernyőzárat, s így kivételnél a családtagom azt tapasztalja, hogy miközben a zsebébe volt fotózott, ill. egy csomó alkalmazás fut. Próbálta már az ujjlenyomattal zárolni, de akkor is feloldja. Fólia van rajta (üveg), az érzékenyítés is ki lett kapcsolva, a zsebbe hordás funkció is be lett kapcsolva.
Tapasztal már más is ilyen bugot?
thx -
DrKapocs
őstag
Aki számít, veled tart. Aki nem, annak nem is vagy fontos. Én megcsináltam... utáltam a Messenger hibáit, azt is utáltam, hogy a munkámból adódóan minden ismeretlen ismerős megtalált/zaklatott a hülyeségeivel. Egyszerűbb volt rám írni, mint 1 percet gondolkozni, google keresni. Én nem tartok a nyájjal...
-
djalmasi
tag
válasz
Bogyi007 #10359 üzenetére
Én nagyjából reggel 10-kor szoktam levenni (85%-ra korlátozva) és este 10-kor pedig vissza úgy 15%-on, ezt kb 3-4 órás képernyőidővel ami nem hangzik soknak, de fix 120hz-en megy (spúr vagyok a galaxy max hz appra
) így elnézem neki és nem panaszkodom. A legutóbbi frissítés óta nincs gondom a BT-vel pedig aktívan használom egy régebbi Watch Active 2-höz és egy Tranya Rimorhoz.
A frissítésekkel persze én is tudnék vitatkozni, de ez megint preferencia kérdése szerintem, bár nem tudom direkt cseszték-e el az ajánlott színeket és hogy van amire rámegy van amire nem és ezt testre sem lehet szabni
.
Ilyen appos hibák (pl messenger) nálam is jön-megy, de véleményem szerint semmi köze hozzá a telefonnak. App frissítésről frissítésre változik, ma is úgy beakasztotta a messenger a telefont semmit nem tudtam csinálni -
sanyci
senior tag
válasz
Bogyi007 #10359 üzenetére
Telefossák a fórumot egyáltalán nem készülékspecifikusnak tűnő problémákkal...
Hónapok óta csak pár tag soha senki másnál nem előforduló problémáit olvasgatom, miközben minden ismerősömnél simán működik minden a telón. Pedig mi elég komolyan igénybe veszük, mert a KNOX-on belül fut egy komplett független céges teló is, folyamatos szinkronnal, többféle üzenetkezelő alkalmazással, VPN-nel, Windows 11 szinkronnal. Mégse merül, nem akad, stb. -
Bogyi007
veterán
Mi a francokat csináltok ezzel a telóval itt páran?!
Hírről nincsenek ilyen problémáim a telóval mint ami itt egyeseknek...
-
Predatorr
őstag
válasz
DrKapocs #10356 üzenetére
Vagy megunod az egyre szaporodó szarságait, és veszel valami mást, amivel ugyanígy jársz.
Ma pl. megint leállt a msngr fotó/videó küldés. Csak azért nem b.sztam földhöz, mert úgyis hátat nyújtottam a padlón. Állítottam a médiakezelésen, aztán küldött 2 képet, a 3.-at megint nem.Megint állítottam, megint küldött. Holnapra biztos megint leáll.
1etlen szerencséje, h nincs mire cserélni.
Tévedtem, már most leállt. Ez qrwára bosszantó mert gyakran szoktam msngrben fotózni/videózni és elküldeni,a legutóbbi friss... szarításig gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung Galaxy A52 már alapból egy jól sikerült konstrukció volt, a modellvariáns pedig csak fokozza az élvezeteket, lényegében ugyanazon az áron.
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest