Hirdetés
- iPhone topik
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz Francisco #5175 üzenetére
Még mindig nem tudom, hogy a készüléked független, vagy szolgáltatós? Ezek szerint a vodafonos 6.0.1-t használod? Elméletileg csak odinnal tehetted fel ha nem vodás vagy. H a odinnal tetted fel, nyomj egy factory resetet, és tedd fel újra azt ami most van rajta.
T-mobilra is van már:
Model SM-A300FU
Model name GALAXY A3
Country Hungary (T-mobile)
Version Android 6.0.1
Changelist 8688031
Build date Tue, 12 Jul 2016 10:31:15 +0000
Security Patch Level 2016-07-01
Product code TMH
PDA A300FUXXU1CPG2
CSC A300FUTMH1CPG1[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz Francisco #5178 üzenetére
Az enyém is vodás, semmi probléma nincs vele, mondjuk én nem otán tettem fel, hanem a kiessel. A frissítés után rögtön meg csináltam a factory resetet, majd alapról be laktam, semmi mentést nem tettem vissza, minden programot amit használok újra telepítettem. A google mentés nálam alapból ki van kapcsolva, mert az is merülést okozhat. Mivel nem teszel fel képernyőmentést a fogyasztásról, mert nem tudsz a rendszer ui. leállás miatt, így nem látom mi fogyaszt nálad sokat, így segíteni sem tudok. Rossz beállítással nagyon el lehet cseszni a telefont, és merülni fog mint az állat. Ha nincs pc-d, akkor nem fogod tudni megoldani az újra telepítést sem. Ha a gyári vissza állítás sem segít, két verzió lehetséges.
1. rosszul van beállítva a telefon
2. hardveres hibája is lehet, akkor viszont szervizbe kell küldeni, ha garanciálisVolt olyan telefonom, hogy jól volt be állítva, az akku fogyasztás grafikon és külső program sem jelzett hibát, még is merült nagyon. 6 szerviz után kiderült, hogy a telefon hibás, ezért csere utalványt kaptam, így lett az A3-m helyette.
"Ha jó lenne megcsinálva a 6-os android erre a tipusra akkor nem kéne mindenféle dolgokat művelni vele, hogy jól működjön."
Akkor az enyém miért működik jól?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Ezt most komolyan mondod? A memóriakártyához abszolút semmi köze nem tudom ki mondott ilyen butaságot
Akkor jobb ha tudod, a memóriakártya okozhat merülést ha hibás, lehet hogy másképp nem is veszed észre, hogy a kártya rossz, csak azt látod, hogy merül a telefon, ez nem butaság, hanem valós tény, azért mert te nem találkoztál még a jelenséggel, attól még létezik.Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz #46372352 #5198 üzenetére
A tudnivalókat lenyitottad volna, benne van ez a soft reset lehetőség bele írtam Valami miatt lefagyott, ez nem jelenti azt, hogy rossz a telefon, program is okozhatta, de általában, amit írtam segít, ha már az sem, na akkor van baj
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz Petya25 #5229 üzenetére
Próbáld ki:
E-robot / play. Pl. kiváló megoldás az értesítési/állapotjelző LED pótlására.
Értesítési/állapotjelző LED pótlása.
-jelzés elmulasztott hívás
-új/olvasatlan sms
-új/olvasatlan email
-új/érvényes naptárbejegyzés
Automata képernyőzár.
- csak tokba/zsebreteszed a telefont, automatán aktiválja a képernyőzárat. Kivételkor automatán nyit.
Kijelző lezárása után az adatforgalom tiltása.
- akku és net MB takarékosság, feloldáskor automata engedélyezés
Wifi automata ki/be kapcsolása.
Plusz még tödd száz beállítható parancs, funkció ..
Menthető, küldhető a megszerkesztett parancs
Magyar fejlesztő, aki ráadásul nagyon segítőkész. Aki teheti és úgy gondolja, az köszönje meg a munkáját egy play értékeléssel , és az E-robot fórumon. [link]
Az E-robot elsőre bonyolultnak tűnhet ... Én az elsőt így csináltam [link] (azóta már a naptáreseményeket, és a Gmailt is kezeli)
Megkértem a fejlesztőt (Barta Tamás) és beletette a letölthető példákba az értesítési LED pótlását, valamint az Automata képernyőzárat, így egyszerűbb a használat, nem nektek kell megszerkeszteni a parancsot.Alkalmazás bemutató: [link]
Letöltés google play: [link]
E-robot fórum: [link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz #77081088 #5248 üzenetére
Nálad valami nagyon nem jól van be állítva, én a sajátomon fogyasztóként sose láttam a google szolgáltatásokat se 5, se 6 alatt. Nálad meg első helyen van és láthatóan pörgeti a telefont. Ettől függetlenül a fogyasztásod nem rossz akku terén. Az alkalmazás kezelőben keress rá a gogle szolgáltatásokra és töröld a frissítéseket csak azt, utána restart, majd frissíti magát újra, ha engeded. Valami beakadt rendesen, azért van első helyen, lehet egy sima restart is helyre teszi.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz #77081088 #5250 üzenetére
Ne restartolj minden nap, inkább hetente egyszer. G-samot feltehetnéd: [link], az többet mutat, miért pörög ennyire a sok google szolgáltatás, akár a viber is okozhatja. Közben ennek a segítségével [link], nézd át a beállításaid, aprólékosan menj rajta végig, megéri.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Ha jól működik, minek minden nap újraindítani? Szerintem felesleges. Hetente egyszer, mondjuk én úgy 300 óra futás után szoktam újra indítani, jót tesz neki A számítógépnél is csodát tud tenni egy újraindítás Sok használat után minden meg tud lassulni egy kicsit, újraindítás után helyre áll, ez az én személyes tapasztalatom
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Egy szervert már ne hasonlítsunk egy telefonhoz, ég és föld a különbség. Az én telefonjaim még soha nem lassultak be, abban egyetértünk és arra is gondoltam, amit te is írtál: ha valaki nem telepítgeti tele mindenféle szeméttel, ésszel használja, és odafigyel pár dologra, akkor röccenés nélkül megy több héten / hónapon keresztül is akár. Viszont aki nem így használja, ott bizony belassulhat simán, és olyankor használ egy újra indítás.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
-
szemesi69
addikt
válasz perge666 #5269 üzenetére
Itt a 2015 A3-ról beszélünk, már mindegyikre van 6-os, voda első, második T-mobil volt, pár napja a telenor is frissült, és a kollégák, most töltik a frissítést a függetlenre.
2016.09.14 óta van a sammobilon T- mobil 6.0.1 [link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz #77081088 #5287 üzenetére
Még nem láttam sehol, majd pár nap múlva keresd. Előbb jelzi a telefon, sammobilra majd később töltik fel. Nem lett jó a frissítés, hogy odinozni akarsz? Teloról nem tudok linkelni, keresd Acef blogját, ott van leírás róla. Vagy ha nem sürgős, majd ha gépközelbe leszek, akkor tudok linkelni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz #77081088 #5290 üzenetére
Ja csak ezalatt ők a kies-t, vagy smartot értik, nem az odin-t, ezek közt és az ota között semmi különbség nincs. Odin az már más téma, még mindig érdekel? Én nem szoktam, külön driver-t letölteni. Felteszem a kies-t, abban minden driver megvan. Ha az odin-t használom, előtte a kies-t kilövöm, ne menjen a háttérben, meg sem kell nyitni. Az odin így menni fog.
Odin használatáról itt olvashatsz részletesen: [link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz Petya25 #5292 üzenetére
Volt egy verzió váltásod, majd rájössz, hogy kell a factory reset. Nem kukáz ki mindent, csak optimalizál, kicsit hiányosak az ismeretied, ez még nem gond, vagy megfogadod a jó tanácsokat, vagy a saját károdon tanulod meg, de akkor majd ne panaszkodj Ui. Az újrakezdéshez, már kell a factory reset
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Nem véletlenül ajánlott a gyári vissza állítás verzió váltásnál. Nálam minden jó, igaz én gyári vissza állítással kezdtem. Az 5-re nem egyszerű vissza állni, ugyanis még a szerviz sem vállalja be , hivatalosan nincs downgrade, nem javaslom, hogy kísérletezz vele, még senki nem írta, hogy sikerült volna.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz GEPESZ66 #5310 üzenetére
Ne felejtsd el, itt már knox van, más a botloader is, itt nem mernék downgradet csinálni, a sony más világ, de még az Ace2 is. Korábban már az s4 mininél sem volt egyszerű a művelet, csak egy bizonyos rommal jött össze, és voltak gondok, szóval én nem erőltetném, amíg nincs biztos infó róla. Jó példa, már ketten is írták, hogy A3-nál 5-re odinnal próbálták a 6-st rátenni és nem jött össze. Biztos van rá mód, de ha nem jön össze, ugorhat a gari, billenhet a knox, tégla is lehet belőle, summa- summárum, amíg nincs biztos info, csak óvatosan
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz #77081088 #5346 üzenetére
Fölösleges ragozni, ebből mindig vita lesz, nem is bánom, hogy váltottam, egy utolsó vélemény, a telefont a fiamnak adtam, autó fényerőn használja, egész nap face, messenger, játékok, és így is bír egy napot simán. Korábban amíg én használtam, mindig autó fényerőn volt, nem igazán befolyásolta a fogyasztást.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz Francisco #5364 üzenetére
Nem is hókusz- pókusz, de normálisan be lehet állítani, arról nem tehetek, hogy a Gsamot nem tudod használni, értelmezni. A magas android rendszer pedig egyértelmüen google hibát sejtet, amit a gsam jelez, jelezne ha tudnád értelmezni. A hibás google play frissítés okozza, amit már írtunk, hogy lehet javítani.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz #77081088 #5370 üzenetére
Szia! Az internet nem felejt, vissza kereshetők a képernyő mentéseim 1.5 nap alatt volt 6 órás kijelző időm, én facézok, messengert ritkán használok, 80℅ - ban netezek a telefonon, minden felhasználó függő. Most a P8 lite nálam 43óra 54 perce megy, a kijelző időm 4 óra 30 perc. Ezt azért írom ide, mert az A3-mam többet is tudott. Ez is most 80-90℅ internet használattal történt, ha gondolod mutsthatok képernyő mentést. Most még 20℅-on van a p8 Ez a p8 lite képernyő mentése, mondom az A3-om nálam többet tudott.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest