- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
magnusheron #42 üzenetére
Na ez az, azért adtam hozzá.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
littlelion21 #33 üzenetére
Neee... egy facepalm nekem, hogy még mindig beveszem az összes ilyen hülye átverést, és egy double facepalm a telenornak.
Hűha...
-
DeFranco
nagyúr
Szerintem ez a telenornak tulajdonképpen nem éri meg. Ha elkezdesz számolgatni, majdnem annyi az engedmény, mint a cserébe vállalt hűség alatti havidíj. De ugye közben telefonálsz, sms-ezel, netezel, amiért ha így nézzük, majdnem hogy nem is fizetsz.
Ez tipikusan az az akció, amit nem kell hirdetni, nem éri meg a cégnek szélesebb körben terjeszteni, hanem pont akkor jó, ha lemaradsz, de hallasz róla, mert így rögzül, hogy a telenornak jó ajánlata van, oda kellett volna menni. Legközelebb már oda is mész, csak éppen akkor meg nem lesz ekkora kedvezmény. Az ilyen akcióban el kell adni n x 10 darabot, aztán majd azok mesélnek, hogy milyen jól jártak.
Szigorúan szerintem.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
magnusheron #27 üzenetére
Megnéztem alaposabban. Tényleg mindenképp magas előfizu kell hozzá, mert az 5k/hó csomagban nincs benne az internet, ahogy Pollen kolléga is rámutatott.
Úgy meg már 7,5/hó, ami egy évre is 90, tehát kijön, mire fel ez az engedmény. Ettől függetlenül ez tényleg korrekt ajánlat annak, aki el is használja a havidíjat. Én mondjuk éves szinten nem költök ennyit mobilra (készülék+előfizu) tehát nekem ez nem játszik.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Depression #23 üzenetére
Megnéztem a telenoros dézit, mert nem hittem el, és tényleg annyi. Valaki vett már ott ennyiért, vagy csak elírás? Számolok, és nem jön ki, hogy ez miért éri meg nekik... (engedmény kb 90k. 1 év hűség kb 60k)
kali: ez hol van leírva (garancia) nem találom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest