- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
B1T3
addikt
Attól jobb a kijelző, hogy „szuperérzékeny”, tehát pl. kesztyűben piszkálva is érzékeli az érintéseket.
Emellett nagyobb is picit (4"-es), de az már szubjektív, hogy ez előny-e; szerintem igen, mivel nem számottevően nagyobb attól a +0,2"-től az 520, sőt a térfogata még kisebb is.
(Lumia 520: 4", 119.9 mm x 64 mm x 9.9 mm;
Lumia 620: 3,8", 115.4 mm x 61.1 mm x 11 mm.) -
B1T3
addikt
válasz
Dilikutya #22 üzenetére
Ez nekem is eszembe jutott, de nem szabad figyelmen kívül hagyni a Lumia 620-at, amelynek meglehetősen tetszetős az ára. A Telenornál 2 év hűséggel (csak a sima ~3000-es havidíjú csomagot nézve) a webshopból rendelve ~33000 Ft-ba kerül, ez alapján – ha a felveszi(k) a szolgáltató(k) a kínálatba – simán beférhet 30000 Ft alá.
-
B1T3
addikt
válasz
Johnny194 #11 üzenetére
Szerintem nem igazán befolyásolja a levehető hátlap a kijelző körülötti területet; még így sem, hogy a hátlap voltaképpen körülöleli a kijelzőt. (Ez egyébként nagyon hasznos, mert egyrészt gyakran a telefon oldala koccan és súrlódik, így elég lesz egy hátlapot venni, hogy ezt a problémát kiküszöböljük, másrészt egy más színű hátlappal szinte új telefont kapunk, nem lesz olyan könnyű megunni. [Ha már a WP-t testre szabni nem lehet annyira, a hátlappal lehet variálni.
Persze ezt csak viccből mondom, én kedvelem a rendszert.])
-
B1T3
addikt
válasz
fornettisuti #1 üzenetére
Szerintem szép. Kicsit nagy a kijelző körülötti terület jobbra és balra, nem egy edge-to-edge valami.
De vegyük figyelembe az árkategóriát, és így pláne mondható, hogy végre nem kell kompromisszumot kötni formaterv terén az alacsonyabb ár miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford topik
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Hyundai, Kia topik
- Autós topik
- Autóhifi
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest