- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
debrejo
senior tag
válasz
blueMerle #11 üzenetére
Én használom, persze egészséges keretek között.
Én sem értem azokat akik mindent, de tényleg mindent feltesznek ilyen helyre az életükről, de sajnos ez van. Ha valakiről meg akarsz tudni dolgokat, lassan oda érünk hogy a közösségi oldalakon kezded el a kutakodást...
#23, virkir: volt egy szobatársam fősulin évekig, jóban voltam vele de az élet teljesen elsodort minket, más-más irányba. Valamikor eszembe jutottak a régi szép idők, gondoltam utánanézek mi újság vele. 5 perc alatt megtaláltam fácsén, írtam neki, visszaírt, azóta heti rendszerességgel beszélgetünk "az élet nagy dolgairól". Ha másra nem erre biztos jó. -
debrejo
senior tag
Ebben tévedsz, a mai világban az emberek, főleg a fiatalok a világhálón élik a mindennapjaikat és még azt is megosztják hogy aznap reggel épp milyen színűt...
Ma már elengedhetetlen a közösségi hálók integrációja egy sikeresnek szánt telefonba, hacsak nem rétegtelefonnak szánták.
A telefonnak a dizájnja még mindig üt, a rendszer ami rajta van már annyira nekem nem. Azért kiváncsian várom a bemutatót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest