- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxentius
addikt
válasz
blueMerle #11 üzenetére
Óriási tévedés! 2006. augusztus 26-án jelentették be, és 2007. március 7-én jelent meg - ez nem három héttel, hanem közel fél évvel később, ami nem ugyanaz...
Btw, jó lenne ha N8-szintű kamerát kapna ez a Sun.
-
debrejo
senior tag
válasz
blueMerle #11 üzenetére
Én használom, persze egészséges keretek között.
Én sem értem azokat akik mindent, de tényleg mindent feltesznek ilyen helyre az életükről, de sajnos ez van. Ha valakiről meg akarsz tudni dolgokat, lassan oda érünk hogy a közösségi oldalakon kezded el a kutakodást...
#23, virkir: volt egy szobatársam fősulin évekig, jóban voltam vele de az élet teljesen elsodort minket, más-más irányba. Valamikor eszembe jutottak a régi szép idők, gondoltam utánanézek mi újság vele. 5 perc alatt megtaláltam fácsén, írtam neki, visszaírt, azóta heti rendszerességgel beszélgetünk "az élet nagy dolgairól". Ha másra nem erre biztos jó. -
Integra
titán
a felelősebbik része a zembereknek rühelli, de a másik fele meg nem, és sok pénzt hagy ott. van ismerősöm, 3x rámolták ki a lakását, mig képes volt megérteni, hogy ne ossza meg az adatait szoci oldalakon.... hiába, naivitás, félegészség... meg ugye sokan szenvednek feltünési viszketegségben, mert a való életben kudarcot vallanak, ezeknek a megyek kakilni, meg mit főztem éppen, meg becsekkoltam valami buliba cuccok ideális megoldás a hazugságra. nagyon nagy pénz van benne...
egyébként gyönyörű telefonnak tűnik
ja és másik poszthoz: nincsen olyan, hogy per pillanat. ez egy nyelvtani és logikai agyrém, óriási hiba. szokjatok le róla, már aki ezt az iszonyatot használja
-
debrejo
senior tag
Ebben tévedsz, a mai világban az emberek, főleg a fiatalok a világhálón élik a mindennapjaikat és még azt is megosztják hogy aznap reggel épp milyen színűt...
Ma már elengedhetetlen a közösségi hálók integrációja egy sikeresnek szánt telefonba, hacsak nem rétegtelefonnak szánták.
A telefonnak a dizájnja még mindig üt, a rendszer ami rajta van már annyira nekem nem. Azért kiváncsian várom a bemutatót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest