Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Komplikato #38 üzenetére
Hát ez bűn ronda.
Ebben hülyének néznének a családtagok.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Komplikato #36 üzenetére
Valószínűleg nem HL vagy Portal témájú lesz.
Amúgy persze nyilván objektíven döntenék.De ez a fan (?) koncepció nagyon ütős, sztem a Valve nagy ziccert hagyna ki, ha nem vmi tipikus Valve alkotásról mintáznák.
-
Teasüti
nagyúr
+1
És a barmok még filmet is készítenek...Már rég polcon kellene lennie a kereskedelmi verziónak!!! Tökre leszarom milyen innovatív tartalmakat akarnak készíteni, úgyis csak a PC-s játékok és esetleg a filmezés miatt venném meg.
Mondjuk nekem új, hogy ekkora a konkurencia, a térképemen nincsenek is fent a többiek. Volt vmi Sony filmezős szemüveg fejkövetés nélkül, ami nem is igazi konkurencia és úgy rémlik kétszer annyiért akarják vesztegetni, mint az Occulus Rift-et (ami külön szánalmas). MS cuccáról nem is hallottam idáig, a Valve meg a HL3-at készítse a qrva anyját, ne VR szemüveget! Mintha az eddigi hardverei annyira bejöttek volna... Menjenek vissza játékot hegeszteni, ahhoz legalább értenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Fotók, videók mobillal
- Motorola G86 - majdnem Edge
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest