- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
slimshady
senior tag
válasz
csatahajós #41 üzenetére
Ebben igazad van, viszik a nagy kijelzos telefonokat es gondolom a Samsung nem csak vakon talalta ki, hogy jobb lesz a kijelzot novelni a jelenlegi haz meretben, mint a hazat csokkenteni a jelenlegi kijelzo merethez. Engem pont nem erdekel, egyresz alternativa mindig van, masreszt ha a tobbi par millio ember tudja majd hasznalni, akkor en is.
-
Burt1793
veterán
válasz
csatahajós #51 üzenetére
Köszönöm a választ, erre már azt tudom mondani, hogy szakmai. Megtisztelsz!
Az A5 után jött az S7, tényleg befolyásolhatott a nagyobb tömeg is. A lényeg, hogy remélem most már érted azt, hogy nem lesz kellemes a magasabb kijelzővel szerelt s8 használata.
-
Just486
senior tag
válasz
csatahajós #38 üzenetére
meguntalak.
-
Burt1793
veterán
válasz
csatahajós #48 üzenetére
Viccnek szántam, mert mindig jót mosolygok, amikor ezt szakmának írja valaki. A lényeg, minden viccnek van igazságalapja.
Mondjuk újra elolvasva tényleg viccesebb még a kelleténél is, lehet, hogy berakom aláírásnak. 😃Az egykezeshasználat egy kalap sz.r, az iphoneos egész jó mondjuk.
Az S8 kijelzőjének teteje kb. 1 centivel feljebb lesz a teló aljától, ez se "szakmai" dolog, csak matek/fizika. Addig én már nem tudok kényelmesen egy kézzel nyújtózkodni, pedig 2 méter magas vagyok, nagy a kezem, ügyesek az ujjaim, 15 éve zongorázom...Szerk: ez az, tudom mekkorák voltak, mindkettő meg volt szűk egy évig. Minimálisan nagyobb az s7, legyintettem én is a különbségre, de ezt is meg kellett szokni. Az A5 amúgy bő 1 mm-rel vékonyabb volt, az is számít, hiába lekerekített az s7 hátlapja (ami amúgy nagyon jó, enélkül lehet, hogy már meg se lenne a teló). Illetve DBrand fólia van a hátlapon, ez segíti a kézben tartást, egyszer se esett még ki a kezemből. Nincs is semmi külső védelem rajta.
-
Burt1793
veterán
válasz
csatahajós #42 üzenetére
Ez nem szakmai vélemény, az szakmai vélemény, hogy nincs igazad. Próbáld az S7esen a felső beszédhangszórót elérni és lehúzni (mint tálcát), nekem nem megy egy kézzel, most próbálom. Reméljük benne lesz a rendszerben az, hogy az asztalon lefele söpörve előjön az értesítés menü a kapcsolókkal, de ez programokban amúgy se használható.
Az eladási számok nem teljesen mérvadóak, hiszen nincs alternatíva. Ezért van nekem is s7esem. Egy 5,1 colos kávamentes telefont szívesebben használnék, de ez az s7 még pont használható kényelmesen. -
-Ben-
veterán
válasz
csatahajós #42 üzenetére
*
-
-Ben-
veterán
válasz
csatahajós #39 üzenetére
„Bocs, de magasról teszek rá, h neked mire van szükséged
”
Ezek után nem hiszem, hogy neked kell ugrálnod.
Mindenki érti, hogy miről van szó, csak te harcolsz a marhaságodért. Nyilván mindenki hülye... Viszlát!
-
-Ben-
veterán
válasz
csatahajós #36 üzenetére
Te komolyan nem érted vagy szimplán ennyire nehéz a felfogásod?
Mindegy, majd valaki megérteti veled, ha meg nem, akkor fuvolázod tovább a hülyeséged...
-
slimshady
senior tag
válasz
csatahajós #32 üzenetére
Ha szerinted az S7 esetében egy "átlag felnőtt ember keze kényelmesen átéri keresztben a telefont" akkor ezek az átlag emberek használhattak volna már 5.5"-os S7e-t is, de sokuk még az S7 méretet is nagynak találta.
Félre ne érts, én is S7e-t használok, illetve ezzel az új pletykált kijelző méretettel sincs bajom így látatlanban, bízom benne, hogy a Samsung jól kitalálta ezeket a méreteket.
-
Just486
senior tag
válasz
csatahajós #32 üzenetére
Pont saját magadra cáfolsz rá a csatolt képpel, miközben próbálod valami kitekert szubjektív logika mentén ("átlag felnőtt ember keze kényelmesen átéri keresztben a telefont") magyarázni az igazad.
A képen is jól látszik, hogy eddig ha valaki épphogy elérte a kijelző tetején található navigációs funkciókat, ezután majd nem fogja, mert olyan helyre kéne elérnie, ahol korábban a logo / hangszóró stb volt. A -
-Ben-
veterán
válasz
csatahajós #32 üzenetére
Nem tudom, miért is kellene átgondolnom?
Ne akard már megmagyarázni nekem, hogy mire van szükségem... E kép alapján is azt mondom: S7 kijelzőméret jóval kisebb házban.
„Akik idáig a korábbi telefonon elérték azokat a bizonyos kijelző pontokat ezen is el fogják.”
Aha... értem.
Én azt látom, hogy a kijelző jóval nagyobb lesz, így jobban is kell nyújtózni/akrobatázni, hogy elérjem. Eddig a telefon káváját nem tapogattam.
-
-Ben-
veterán
válasz
csatahajós #29 üzenetére
Mit nem értesz azon, hogy a kijelző különböző pontjait ettől még sokkal nehezebb lesz elérni?
Én többre értékeltem volna, ha a ház lesz kisebb a kijelző pedig marad akkora amekkora.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Házimozi belépő szinten
- Renault, Dacia topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Hobby elektronika
- Hegesztés topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest