- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hat hidd el halehúzol 12 órát monitor előtt és meg játszatsz párat vagy szerinted hazudok?
Mi hasznom van belőle ha dicserem a 144zh-et (meg ha konkrét markát említettem volna lenne benne logika,hogy reklám) gyorsabbat-már a 300 as irányba mennek pl Asus nekem nekünk az csak jó ha nem terjed el
Az ipad pro sem véletlenül 120Hz-es illetve a mobilok is afelé mennek pl pixel4,one plus,Samsung a jövőben.
Tudod mit.Igazad van nem jó a 144HZ és magasabb:)
A 60-75hz-es a legjobb. -
kolopele
nagyúr
Teljesen igazad van. Tegnap elkértem egy ismerős 144HZ - es g-synces monitorát ( eddig fogalmam sem volt hogy lecserélte az előzőt, csak felhívott és szóba került), nyomtam egy kis single Division 2 - őt, majd gyorsan vissza is raktam a fos 4K 60 fps - t tudó monitoromat. Egyszerűen szebb, és semmi extrát nem vettem észre már 60 felett. Aki észreveszi persze játsszon 144 fps- el, nincs ezzel semmi gond.
-
Puma K
nagyúr
A kor pont hogy nem számít ki és hogyan szeret játszani... még mindig azon van a hangsúly, hogy kinek mi az igénye és az elvárása... esetleg mit szokott meg.
Továbbá az sem számít, hogy offline-single vagy online-multi játékról van szó.
Ha egyszer leülsz huzamosabb ideig egy magasabb képfrissítéssel rendelkező monitor, de akár már tévé elé (LG C9 OLED tévéknél 120Hz + 1440p + G-Sync: [link]) ami alatt kellően erős vas is van és vagy ésszel beállított grafika, akkor azt használva jobb élményt nyújt a sokkalta folyamatosabb-természetesebb mozgás.
-
ez lehet hogy rád igaz, de másokra nem biztos!
Én is 40.felett vagyok, de inkább közelebb az 50.hez, eggyátalán nem játszok MULTI.t, de 60Hz.et kerülöm messzire!(te is így lennél ha megszokná a szemed a 120-140Hz es monitort, utána nem kéne soha 60)
inkább picit visszább veszek a minőségen de legyen 120-140 FPS 2K.ba. -
mint írtam közel 50.éves vagyok, én Commodore 16-on kezdtem a játszadozást 1984.ben szóval nekem nem igen tudsz te újat mondani/mutatni(kb volt az összes létező és megjelent VGA.ból nekem, általában mindég a csúcs alattit veszem 1.el, mert a csúcs VGA.k mindég túl vannak árazva és annyival nem jobbak mint amennyivel többe kerülnek) de ebbe ne menjünk már jobban bele!
És mint írtam, nem vagyunk egyformák!
Neked lehet a 30.FPS vajsimának látszódik a konzolodon és gyönyörű a kép amit látsz!Nekem nem! és soha nem is lesz egy konzol képminősége olyan mint egy PC.nek, hiába magyarázkodsz!
De felesleges veled vitázni, mert úgy látom neked a TV.n látott elmosódott, homályos szar képminőség is teljesen megfelel(azt se veszed észre ha bekapcsolod a játék módot a tv.n hogy mennyit romlik akkor képminőség), vagy nem játszottál még normális 27" monitoron(nem egy 50.e res TN-es szaron) és azt se tudod milyen ott a játék élmény!
De részemről zárom a témát........
-
cskamacska
addikt
Már hogy a túróba ne lennél durván elvakult fanatikus, ha 10 teljes éve nem létezik számodra más?
Pláne hogy pont HD5/6000 és első GCN környékén AMD mind árban / fogyasztásban / tudásban igen versenyképes volt még, és ez csak a "buta" Maxwell kiadása és Abu fullba nyomott DX12/Mantle propagandája idején változott csak a hátrányára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Elektromos autók - motorok
- Napelem
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest