Új hozzászólás Aktív témák
-
kazie
tag
A videón bemutatott rajzolást inkább nehezítette a gyűrű sztem, mert egyszerűbb lett volna ha az ember inkább a kívánt színre kattint, minthogy tekergetve a gyűrűt érje el azt. Tehát a rajzolást nem teszi egyszerűbbé, mivel ott úgy is hozzá kell érni a képernyőhöz és akkor egyszerűb direkt módon kiválaszatni a dolgokat.
Ötletes a dolog, majd vmire biztos jó lesz pár év múlva megtudjuk.
-
rep3at
őstag
Nem rossz kis szerkezet de szerintem nem jut el a gyártásig.
-
szilagyiv
senior tag
Hááááát...
Amúgy ötletes, de kissé erőltetett. Aki nem tudja fejből a parancsokat, az nem tudja használni. Nem intuitív.
-
kolosanyi
veterán
Szerintem frankó ötlet. Kicsit scifi, de azért bejön.
-
TheSaurus62
tag
Valamelyik Alapítvány-könyvben van egy kütyü, az ember a hüvelykujjára húzza, a többi néggyel meg mindenféle gombokat tud rajta elérni. Inne már csak egy lépés. Mondjuk a Seldon-terv még messzebb van.
-
Inarus
addikt
Vótmá.
Na jó, nem egészen ez, de nekem ez ugrott be. -
debrejo
senior tag
Ötletes kis kütyü, tetszik.
-
Cathfaern
nagyúr
-
Kashim
őstag
Egy kis finomítással pedig tök használható cuccot lehetne belőle faragni. Kezdve azzal hogy kicsit karcsúsítanak rajt, mert így elég bumfordi. De elég, ha csak egy weboldalon való görgetésre gondolok. Persze az már súrolja a kényelem felső határát, hogy a géphez sem kell érni.
-
kaller1
veterán
Szerintem ötletes kütyü, ebből még lesz valami.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Honda topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest