Új hozzászólás Aktív témák
-
robertosz91
tag
Na gyerekek, próba képpen feltettem... Hát ez enyhén szólva bugos a GÉPEMEN. A játékok sorra fagynak le, ami meg nem, az sokkal rosszabbul fut mint a 15.7.1 whql-el. Nekem nem nagyon jön be az új kinézet, de a ccc se tetszett
majd úgyis megszokom, így nem nagyon érdekel.
Feldobtam öcsém gépére (AMD phenom ii x6 1055t, HD 6770) és jött a nagy meglepi. Semmi hiba semmi bug. (egy két textúra bugot, ami mindenkinél előjön) Gyorsult is tőle, főleg a witcher,mostmár játszható sebességet produkál rajta. Ami az én gépemen előjön, abból semmit sem tapasztaltam.
Jó lesz ez a driver, csak "optimalizálni" kellene. De az lepett meg a legjobban, hogy az én konfigomat nem nagyon lehet réginek nevezni, az öcsémé meg lassan 5 éves, a kártya ugye meg még régebbi, ugye 5770-ként kezdte a pályafutását. Mégis azon fut jól. Nem értem. De nem nagyon tudok rajta bosszankodni, ti se tegyétek, nincs értelme szerintem ,, SZÚÚSZÁÁÁH "
Jah, igen mind két gépen Win 7 64 ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest