- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Nem csak a Motorlánál van így. Engem mint vásárlót az érdekel, ha veszek egy terméket az adott gyártótól, és van valami gondom, ne hülyének nézzenek, hanem tegyék a dolgukat. Az hogy ezt nem a termék gyártója csinálja, hanem egy velük szerződött cég, az én szempontomból mindegy.
Ők adják a nevüket a dologhoz, és az ő cégük lesz emiatt megítélve. Rajtuk a felelősség, hogy rendes céggel szerződjenek.
sajnos valóban egyre kevesebb a normális szerviz, és nem csak mobilok terén általános. -
Ricardo
titán
Hivatalos partnere a Motorolának. Az embernek valami gondja van a termékkel, hozzájuk kell vinni. ha ők így viselkednek, akkor :
1. "Nem baj, veszek egy másik Motorolát, hiszen nem ők tehetnek róla. Aztán bízom benne hogy rendben lesz és nem kell a partnerhez vinni.
2. Nem veszek inkább Motorolát a jövőben, mert nem megoldott a szervizelése.
Melyik a valószínűbb?
Mindenesetre az ilyeneket jelezni kell a gyártónak, és ha elég panasz érkezik, talán keresnek egy normális céget. ha nem, az már az ő felelősségük.
-
DemonDani
addikt
Persze ez jogos, de a motorola amugy is szarházi, nekem elvették a garanciám mikor szoftveres hibával visszavittem, merthogy ők mikroszkópos vizsgálatnál korróziót találtak a NYÁKon. Ezért nem javították a szotveres bugot mert rossz a HW... Mellesleg a HW köszöni azóta is jól van ez már 3 éve volt...
-
donzoronzo
csendes tag
T-Mobile Move lesz az, nem Moove.
-
metaxa92
csendes tag
DHD
-
-
DemonDani
addikt
Hát nézd, CortexA8es procit kapsz 60kért cserébe, és még strapatelefon is, meg pont ideális 3,7"os a kijelzője ami szintén nem szokásos ilyen áron.
Ez szerintem olyan kicsi kompromisszum hogy ROMot kell cserélni, és már is Fullos telefonod van, esetleg egy 1ghzes tuning után pedig már fullos TI csipszett is kész... amiben ilyen tudás rejlik az a zugboltok papírmentes 90ezres telefonjai legfeljebb
-
DemonDani
addikt
Defy meg Galaxy Acenek egy UP
a T-Mobile Move meg szánalmas próbálkozás 40%kal drágább mint a vodafonnál hasonló konstrukció...(#12) tjb007
Legújabb CM7es romban már van! és baromi gyors is mellette! -
mrhitoshi
veterán
Francba! a HTC -k elég jó árban vannak.
-
Polllen
félisten
válasz
Lojalisfrank #9 üzenetére
Gyári garival eddig csak 66k körül láttam...
Meg vagyok vele elégedve.
-
Samus
addikt
Még mindig nem értem, hogy a retekbe lehet drágább egy telefon szolgáltatónál, mint függetlenül...
Többet kellett volna várnom. A HTC is mehet a sunyiba, ez a Wildfire S átkozott jól sikerült, most biztosan ezt venném GT540 helyett (még ha kétszer annyiba is kerül, mint az LG), nem is kellene gondolkodnom, ahogy anno tettem hónapokig...Na mindegy, majd legközelebb.
-
Prien
addikt
válasz
Lojalisfrank #9 üzenetére
Nem is írnék konkrét árakat független telókra. Google mindenki barátja.
A Defy nagyon szerethető teló.
-
tjb007
nagyúr
A Defy -ban nincs magyar nyelv, csak tájékoztatásul, nehogy valaki a megvétele után koppanjon.
-
Davidoff91
aktív tag
Médiamánia S csomaggal 2 év hűséggel 70 000 Ft (neten rendelve 66 500 Ft) a listaára a DHD-nak?
Telenornál 35 000 Ft-tal drágább hasonlú árú előfizetéssel...
-
-
Matada2.3
veterán
Na megváltozott az időpont pénteken megyek defy-t veniii ez nyaaagyon jóóóól jött!!!!
-
jó ára lett a defynek.
-
Hogy pontosan mennyire jó és megéri-e az árát, hamarosan kiderül, szerkesztőségünk már megkapta a tesztkészüléket, tehát a részletes tesztre nem kell sokat várni.
Ott terpeszkedett a HTC ChaCha mellett a mai tesztben...
Az árak meg önmagukért beszélnek...
-
CHIPman
nagyúr
"az egyik legolcsóbb androidos, érintőkijelzős készülékek táborát erősíti"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Éjszakai műszak
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest