Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Íme az új Android Auto!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiVaD
senior tag
Sziasztok!
Mostanság azon gondolkodtam, hogy jó lenne beszerezni egy Apple TV-t (2021) + hozzá egy PS4/5 joy-t, hogy kisebb játékokat toljak a TV-n keresztül. Közben eszembe jutott, hogy létezik Apple AV adapter, mivel van iPhone-om (11) illetve iPad-em (8th gen) is . Viszont még a "dock" csatlakozós időkben volt ilyenem és valahogy nem volt az igazi. Pontosabban az volt a bajom, hogy akkor az iPhone 4S kijelzőjét kirakta a TV-re, de nem volt élvezhető rajta semmi. Illetve még próbáltam az Apple TV (3. gen) + iPhone 11 Airplay-el való dolgot, sajnos "laggolt" így azt is elfelejtettem. Illetve a másik kérdés... manapság már megoldható a helyi hálózatról való videók streamelése? Plex-ről hallottam, de nem vagyok vele teljesen tisztába illetve, ha van nála már fejlettebb és jobb dolog, akkor azt is szívesen meghallgatnám.
A válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Horgász topik
- Automobilista 2
- Autós topik
- További aktív témák...
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest