- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
válasz
gattolino #18 üzenetére
Sztem jó kamerát akarnak csinálni, ami miatt magas pontot kapnak, nem fordítva. Lehet fikázni az iPhoneokat, van is miért bőven, de a fotós képességeik tényleg nagyon jók.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
k-adi
nagyúr
"Azért szerencsére a mostanában divatos, kameralukas megoldásra nem lehet panasz, a méretes noccsot sikerült ugyanis egészen lefaragni"
ja kivéve amikor nem.. pl a most friss megjelent p40 pro és annak a szelfikapszulájastb..
-
-
rigoberto
őstag
Már tavaly júniusban megvillantották ezt az innovációt.
Tehát elvileg készen van, csak kivárnak még vele. [link][ Szerkesztve ]
-
Ezekiell
veterán
Na ezt oldaná meg a képernyőbe épített kamera. Nem látod, nem zavar, de mégis ott van azoknak, akiknek kell.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
YADA
tag
válasz
enginev3.0 #9 üzenetére
Az én szememben az a selfi kamerával a legnagyobb gond, hogy egyáltalán van és feleslegesen foglalja a helyet. :-) Életben nem használtam még.
-
joey04
titán
5 év múlva TALÁN használható is lesz.
-
-
_flamer
aktív tag
Jól néz ki bár még várni kell rá egy kicsit.
“Innovation distinguishes between a leader and a follower”
-
Ezekiell
veterán
válasz
MarkCsiha461 #1 üzenetére
Annyi nem kell, sztem 2021ben már bőven ez lesz a trend. Legalábbis remélem
-
válasz
MarkCsiha461 #1 üzenetére
Mármint az iPhone-ban.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
MarkCsiha461
tag
Majd 1,5-2 év múlva
Új hozzászólás Aktív témák
ma Formatervezési minták alapján alkották meg a képernyő mögé dugott szelfikamerás Xiaomi 3D-s modelljét.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest