Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Breaking News: tropára ment a hatszázezres iPhone 15 Pro Max
- Bemutatta az Apple az iPhone 15 telefonokat és két új órát
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asassyen1989
csendes tag
Zsenik, budos lett volna kozepre rakni azt a kamera kontinenst, hogy a marha amikor leteszi az asztalra ne billegjen minden elkepzelheto iranyba
-
sfefe
őstag
válasz
Asassyen1989 #1 üzenetére
Szép érzékük az tuti nincs....
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
Nekem jobban tetszik így, mint a 10 pro.
Kamerára ráerősíthetnének már, mert a 10 pro nem volt valami combos.
[ Szerkesztve ]
Fold 5.......Nothing Phone 2/Red magic 8S Pro/Pixel 7 Pro Eladó...!
-
Pfejj, de mocskusol kétpálcás lett ez a design. Nem tudom, azzal a tervezővel mi lett, aki a 7 Prót az asztalra tette, de remélem, nem rúgták ki, és egyszer még visszatér. Ott sikerült szépen megoldani mindent, azóta csak ótvarabb kinézetű telefonokat adtak ki. Előtte az 5T és a 3-as is szép volt, és a notch ellenére a 6-os is a szívemhez nőtt. De ezek a hátlapok...hát nem tudom, mi ebben a jó vagy a szép.
Tavaly kissé zavart a bunkóságom, de 2023-ban végre változtattam a dolgokon. Már nem zavar.
-
Ricardo
félisten
Ez csúnya. Ha már mindenképpen ezt akarták, úgy szerintem szebb lett volna, ha ezt az "U alakot" amiben a kör van, középen felülről tették volna a hátlapra, és úgy bele a kört.
-
joey04
titán
ezek alapján pofás.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Azért ez se megoldás sokáig. Oké, ma is baromi jó telefon, de sebeségben már a 8T is látványosan üti, töltése szintén jobb. Pedig az is két éves telefon már. Azért hivatkozok rá, mert Asszonyét látom itthon, ha nyomkodok rajta valamit (mármint a telefonon), feltűnik, hogy gyorsabb, mint az enyém. Gyaníthatóan a 9 Pro mérföldeket verne rá, a 10 Próról nem is beszélve. Ráadásul az enyém már 3 és fél éves lassan, gyengül az akku, kezd beégni a státusz sor, a kamera egy f*s. Mondjuk ez utóbbi a nulladik napján is igaz volt rá. Kellene már valami jó alternatíva, és a csúcs Snapdragon azért eléggé vonz. Ha a 10T-n lett volna alert slider, már váltottam volna rá.
[ Szerkesztve ]
Tavaly kissé zavart a bunkóságom, de 2023-ban végre változtattam a dolgokon. Már nem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Jövő év elején érkezhet a telefon, egy korai prototípus alapján mutatják meg renderképek, mire lehet számítani.
- Új Bontatlan iPhone 14 Pro 128GB Gyári Kártyafüggetlen Aktiválástól 1 Év Apple Garancia
- Új Bontatlan iPhone 14 128GB Gyári Kártyafüggetlen Aktiválástól 1 Év Apple Garancia
- iPhone X Kártyafüggetlen 100% akkumulátorral 64 GB
- iPhone SE 32GB Space gray/ Rose gold / 64GB Gold gyári független!
- Asus zenfone 8 eladó
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest