Hirdetés
- [Re:] Xiaomi 12 - az izmos 12
- iPhone topik
- [Re:] Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- [Re:] Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- [Re:] Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- [Re:] Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- [Re:] Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- VoLTE/VoWiFi
- DIGI Mobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
én legtöbbször elolvasom az eautos cikkeket itt, de jó lenne ha már van YT csatornátok, akkor oda is menne egy 5-10perces rövidke valami a kocsikról..
értem hogy nem vagytok alapból videós content gyártók hanem még az oldschool blogger vonalat viszitek, meg hogy pl. mobil fronton se akartok pl. lacival konkurálni, de azért szerintem hasznos lenne a videó formátum is (és nem youtube shorts), amit lehetne promozni cikk végére beágyazva, ezáltal talán a csatornátok is növekedne, mert amúgy a MA!gazin hírsorozat videók is jók de kevés a nézettségük... na meg 20 év az 20 év, kár lenne ha most már elhasalnátok ilyenen, tudom megújulni ennyi év után nehézkes lehet de drukkolok
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem csak mint elektromos autó érdekes, hanem ott figyel benne a Google Automotive OS is, amely úgy uniformizált, hogy teret hagy a gyártónak is.
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" Apple M1 M2 chip MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 4 5 Gen 2021 2022 10.9 Minden szín 1 év Apple Gar AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Samsung S22 ultra fekete 12/256 független
- Corsair Dark Core RGB Pro SE, gamer egér, vadonatúj
- iPhone 12 64gb fehér, makulátlan , újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest